Magazin

Új átvételi pont Budapesten!

2021.06.14 13:57
Új átvételi pont Budapesten!

Kívánságotok parancs: ismét át lehet venni a csomagokat a Király utcában!

Márciusban bezártuk Király utcai boltunkat, és elköltöztünk Óbudára, a Szentendrei útra. Ez sok vásárlónkat szomorúsággal töltötte el, mert nem csak nézelődni jártak szívesen a játékboltunkba, de belvárosi elhelyezkedésénél fogva igen kényelmesen lehetett itt a megrendelt játékokat átvenni.

A szomorúság mostantól a múlté! :)

Újra van személyes átvételre lehetőség a Király utcában, ráadásul csak pár lépésre korábbi üzletünktől.

Mostantól már a Héjakút Drogéria és Bioboltban is átvehetitek a rendeléseteket a Király u. 93. szám alatt. Nyitvatartás csak hétköznap.

A megrendelés leadásakor szállítási módnak válasszátok a "Személyes átvétel - Héjakút Biobolt" lehetőséget.

FONTOS! Ha ezt választjátok, akkor a csomagot ELŐRE ki kell fizetni, mivel a Biobolt valóban csak átvételi pont, ott a csomag kifizetésére nincs lehetőség. Kétféle módon tudtok előre fizetni: bankkártyával (Barion) vagy előre utalással.

Rendelésnél vegyétek figyelembe, hogy a Bioboltban 250 ft kezelési költség fizetendő helyben. Ez az összeg nincs benne a csomag előre kifizetett árában!

És ami még fontos: addig semmiképpen ne induljatok el átvenni a csomagot, amíg tőlünk írásos visszajelzést nem kaptok, hogy a csomag  a Héjakút Bioboltban vár benneteket!

Reméljük, hogy az új átvételi pont elnyeri tetszéseteket, bátran küldjetek nekünk visszajelzést róla akár emailben, akár Facebook-üzenetben.

A puding próbája az evés: rendelj most a Héjakútba! :) 

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is!