Blog

Katicások kedvencei - 2021/32. hét

2021.08.18 09:00
Katicások kedvencei - 2021/32. hét

Lassan itt a tanévkezdés, kezdenek "beszivárogni" az iskolában is használható eszközök, játékok a heti bestseller-listára...

Mindig izgalommal bújjuk a rendeléseket, hogy vajon ezen a héten mi lesz a menő játék? Mert ez szinte hétről hétre változik, de egy biztos: katicás játékkal sosem nyúltok mellé! Lássuk hát, mit vásároltatok a legtöbben a múlt héten? 

10. Aquarellum, kölyökkutyák - Sentosphere SA698 

Ha én gyerek lennék, imádnám ezt a Sentosphere Aquarellum festőkészletet a cuki kutyusokkal. De szerencsére, a mai gyerekek is nagyon szeretik, fel is került a heti listára. Ugye, te sem csodálkozol, hogy itt látod? 

 

9. Aquarellum, pegazus - Sentosphere SA6320

Még egy Aquarellum festőkészlet a listán, ez már a mesebeli Pegazussal. A Sentosphere készleteiben az a jó, hogy szinte nincs olyan téma, amit ne lehetne velük megfesteni... nézz csak körül köztük, és meglátod! 

8. Buszmegálló (Bus Stop), ORCHARD TOYS OR032

Ismét felkerült a legjobb játékok listájára a Buszmegálló. Az lenne a meglepetés, ha nem kerülne fel... Könnyen tanulható, egyszerű szabályrendszerű játék óvodásoknak, amiben a számolás alapjain túl a sokféle emberrel is megismerkedhetnek, akik a buszmegállóban várnak az érkező buszra.

 

7. Lebegtesd a labdát!, ügyességi játék - GOKI GK15377

Fújd! Fújd! Fújd! Minél tovább fújod és minél erősebben, annál tovább lebeg a labda! Na, ki lesz a labdalebegtető bajnok? 

 

6. Homokszórós képek, erdei állatok, képkeretté alakítható dobozban - Sentosphere SA8801 

A homokszórós képek új csomagolásban jelentkeznek idén. Eddig a Sentosphere 2 kép csomagolását újította meg, de sorban érkezik a többi is. Az új csomagolásban kapható már az Erdei állatok és a Farm állatok. Úgy látszik, mindkettőt kipróbáljátok - helyesen! - hiszen múltkor a Farm állatok szerepelt a listán, most pedig, már második hete ezek az aranyos Erdei állatok. A csomagolás újdonsága, hogy egyrészt a doboz perforáció mentén nyílik, másrészt maga a doboz alakítható képkeretté.

5. Méhviaszkréta 16 színű, fémdobozban

A méhviaszkréta örök sláger, kisebbek és nagyobbak körében egyaránt. A kréta remekül alkalmas kicsiknek a ceruzafogás elsajátításra. Ebben a 16 darabos készletben pedig igazán minden szükséges szín megtalálható egy színpompás kép elkészítéséhez!

4. Hinta - natúr, gyermek (keretes)

Hinta, palinta... Otthon, árnyas fák alatt mi is lehet jobb, mint egy jó és biztonságos hinta? Nem tetszik a natúr színe? Fessétekd be, vagy ragasszátok tele matricákkal kedvetek szerint! 

3. LYRA Super Ferby Waldorf 12 színű ceruzakészlet

Iskolakezdéskor akkor egyenesen elengedhetetlen, hogy legyen a kosarunkban egy színesceruza készlet A Lyra 12 darabos készletét kifejezetten Waldorf-intézményeknek válogatták, tehát a kiváló minőség garantált! Egyre több fogy belőle, hiszen a tanév elején inkább iskolaszerekre van szükség, és azokból a Katicánál is sok minden megtalálható, érdemes körülnézni a TANÉVKEZDÉS kategóriában is!

2. Pergaminpapír szett 16*16 cm 11 szín 100 lap

Hogy már az iskolára készültök, vagy csak kreatívkodni akartok még egy utolsót ezen a nyáron, ki tudja? Egy a lényeg, a 16x16 cm-es pergaminpapírokat tartalmazó csomagunk az igen előkelő második helyen végzett - ezen a héten is, akárcsak a múlt héten. A 100 lapos csomag 11 színben igen sok origamizásra, ablakdísz készítésére ad lehetőséget, a felhasználási módja szinte végtelen...


1. Méhviaszgyurma 12 színű, 250 g 

Heti listánk csúcsán ismét egy kreatív termék: nyárra vagy iskolába egyaránt kiváló választás a méhviaszgyurma! A színek szétválaszthatóak összegyúrás után is, és nem baj, ha kicsit megrágjuk, hiszen méhviaszból készültek.

 

Mi a véleményed, jól válaszottak a múlt heti vásárlóink? :) 

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is!