Blog

A táborozás a legszebb nyári élmények egyike

Benedek-Horváth Bogáta
2024.05.29 07:51
A táborozás a legszebb nyári élmények egyike

A tábor nagy lehetőség a gyermekek számára, hiszen, ami nyáron még csak a kíváncsisága miatt viszi el egy táborba, az jövőre talán a hobbijává válik, később pedig a hivatása lehet.

A táborozás célja a gyerekek szocializációs folyamatának elősegítése az értelmi-érzelmi gyarapodás, a normák-értékek közvetítése, a helyes önértékelés elősegítése, az egyéni képességek kibontakoztatása, a hátránykompenzálás és a minőségi időtöltés.

Tábort szervezel? Akkor nálunk a legjobb helyen jársz! 

Ha ALKOTÓ TÁBORHOZ keresed a legmegfelelőbb eszközöket, akkor válogass minőségi termékeink közül.

Ecsetek, festékek, színes ceruzák, gyurmák, kréták, színes papírok és megannyi alkotáshoz szükséges kellék várja, hogy lelkes gyerek kezek készítsenek belőlük maradandó emlékeket.

A most méltán népszerű Encaustic - viasszal festés -  technika kifejezetten terápiás céllal is ajánlott, de tökéletes lehetőséget ad a színkeveréssel való ismerkedésre, a térben való látás elősegítésére is.

Nemcsak a kreativitás és szépérzék fejlődik egy-egy ilyen táborban a gyerekeknél, de jó hatással van a finommotorika fejlődésére, a szem-kéz koordinációra és a szociális készségek fejlődésére is. 

Nincs nagyobb öröm és büszkeség annál, amikor saját készítésű alkotásaikkal térnek haza a gyerekek. Ezek által természetes módon juttatjuk sikerélményhez őket, ami a leghatásosabb módja az önbizalom fejlesztésének.

Kattints ide a kreatív eszközök megtekintéséhez!

Ha SPORT TÁBORT szervezel, akkor is jó helyen vagy. 

Kooperációs ernyők, labdák, egyensúly zsákok, célbadobó játékok, ugrálókötelek, gólyaláb, ugráló zsák, mászó készlet fára mászáshoz és még számos eszköz, amivel izgalmassá és érdkessé teheted a táborod. A cél most nem kevesebb, mint hogy a gyerkeke jövőre is téged válasszanak!

Te most válassz minket és válogass sportszereink és ügyességi játékaink közül ide kattintva!

Ha TERMÉSZETJÁRÓ TÁBORHOZ keresed a minőségi kelléleket, akkor nyugodt szívvel ajálnjuk a Buki és Navir márkák eszközeit a kis felfedezők számára. 

A természet megismerése és a vele való együttműködés ismeretének átadása a gyermekeknek olyan érték, ami jövőjüket határozza meg! 

Velünk izgalmas kihívások elé állíthatod a természetjárókat, hogy felfedezéseik, új ismereteik egy életre megalapozzák bennük a természet szeretetét és tiszteletét.

A jövő ornitológusainak, zoológusainak, természetvédőinek ide kattintva találod meg a szükséges eszközöket.

 

Nálunk a játék maga az út, ha a fejlődés a cél!