Blog

Katicások kedvencei - 2021/28. hét

2021.07.21 09:05
Katicások kedvencei - 2021/28. hét

Íme, a múlt heti kedvenc játékaitok! Szerintünk nagyon jól választottatok! :)

Mindig izgalommal bújjuk a rendeléseket, hogy vajon ezen a héten mi lesz a menő játék? Mert ez szinte hétről hétre változik, de egy biztos: katicás játékkal sosem nyúltok mellé!

Lássuk hát, mit vásároltatok a legtöbben a múlt héten? Annyit elárulunk, szinte az egész lista lecserélődött.

10. Bevásárlólista (Shopping List), Orchard Toys OR003

Idén 25 éves a Bevásárlólista! Vagyis már egy egész generációváltás lezajlott, amióta az Orchard Toys megalkotta ezt a társasjátékot, és még mindig az egyik legnépszerűbb az óvodásoknak szóló játékok közül. Ki ne játszott volna boltosat gyerekkorában? Ebben a játékban már modern bevásárlókocsikkal vásárolnak be a gyerekek, és közben akár angolul is gyakorolhatják a termékek neveit, de a játék nyelvtudás nélkül is játszható.

9. Szita, homokozóba - kék, fém, 17 cm

Még bőven tart a nyár, tehát nem az a kérdés, hogy a homokozó játékok vajon bekerülnek-e a Top 10-be, hanem hogy hányadik helyen. Ahol homok van, ott szitálni is kell, ezzel a 17 centissel pedig ez igazán gyerekjáték. :)


8. Inci-finci pókocska (Insey Winsey Spider), ORCHARD Toys OR31

Nem mindenki szereti a pókokat, de aki igen, az szívesen társasjátékozik is velük. Ebben a játékban 4 kicsi pókot kell visszajuttatni a hálójába, mielőtt eleredne az eső. Ugye, segítesz nekik?

7. ECO Activity Csavarozós játék, 28 db-os, MINILAND, ML32155

A múlt héten is szerepelt a listában a Miniland egyik idei újdonsága, ami arra az ötletre épül, hogy a gyerekek szeretnek csavarozni. :) A játék a praktikus füles dobozban akár a strandra is kivihető, és ha a gyerkőc megunta a pancsizást, jöhet egy kis csavarozás az árnyékban! Nem elhanyagolható szempont, hogy a készlet 100%-ban környezetbarát műanyag, és még a doboza is újrahasznosított kartonból készült.

 

6. Célbadobó játék 5 kender-karikával, GOKI GKSA059 

Figyelem, összpontosítás, laza csukló, jó szem - mi kell még egy izgalmas célbadobóversenyhez? Néhány lelkes játékos, és egy természetes anyagokból készült játék! Indulhat is a verseny a nyár legjobb célbadobója címért!


5. Fűzhető színes betűk (ABC) - GOKI GK58908

Rakd ki a neved színes kockákból! Nem tudod? Nem baj, ezzel a fűzős játékkal könnyedén megtanulhatod hogyan rakd akár anyukád nevét is, vagy bármelyik szót, ami tetszik. Kirakás után akár nyakláncként is viselheted! 

4. Méhviaszgyurma, 6 színű, 125 gr

A méhviaszgyurma teljesen természetes, nem baj, ha "véletlenül" picit megrágjuk. Már a kellemes mézes illata is játékra csábít, gyúrd kedvedre! A színek összegyúrás után is szétválaszthatóak és újrafelhasználhatóak.

3. Daloló madárka, GK15230

Vissza-visszatérnek a régi népi játékok, mint például ez a kedves daloló madárka, ami dobogós helyet harcolt ki magának. A sípot meg kell tölteni vízzel és már szólhat is a trilla erdőn-mezőn. Vajon sikerül vele más madarakat is odacsábítani?

2. Ékköves vászonkészítő szett, lovas - Sentosphere SA2024

Nem múlhat el hét a Sentosphere kreatív készletei közül. Bizonyára sok kisgyerek lovagolt, azért kértek ajándékba lovas ajándékot. Ezzel a készlettel pompás, csillogó vászonképet lehet készíteni, amit bekeretezve a falra is ki lehet tenni.

1. Buszmegálló (Bus Stop), ORCHARD TOYS OR032

A Buszmegálló egyel megint közelebb jutott ahhoz, hogy a Katica örökranglistájának tetejére kerüljön. Múlt héten kicsit lejjebb szerepelt az eladási listán, de most az élre tört. Továbbra is elképesztően sikeres társasjátéka ez az Orchard Toysnak - és a Katicának is! Az óvodásoknak szánt játékban csak annyi a feladatunk, hogy begyűjtsük a buszunkba a várakozó utasokat. Egyszerűen nagyszerű játék, ami közben a gyerekek megtanulják a dobókocka használatát és fejlődik a számolási készségük is.

Mi a véleményed, jól válaszottak a múlt heti vásárlóink? :) 

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is!