Blog

Tanévkezdés a játékboltban?

2021.08.17 11:38
Tanévkezdés a játékboltban?

Tanévkezdés egy játékboltban? Miért ne? :) Nálunk nem csak játékokat találsz!

Furcsa lehet arra biztatni titeket, hogy kezdjétek nálunk, egy játékboltban a tanévet. A Katica 30 éves története bebizonyította, hogy van helye a termékeinek az iskolákban, szeptemberben is!

Nekünk ugyanis nem csak szuper játékaink vannak, de számtalan olyan segédeszközt, papír-írószert, ovisok iskolára nevelését segítő játékokat, foglalkoztatókat kínálunk, amiknek az iskolakezdéskor nagy hasznát veszitek.

Készítettünk egy NAGY Tanévkezdés nevű kategóriát, amibe összegyűjtöttük a több mint 100 legjobb, tanévkezdéshez szinte nélkülözhetetlen holmit. Lássuk, mik ezek?

Kréták, ceruzák, filcek

A Katica a Stockmar, Lyra, Giotto, Faber-Castel márkákat forgalmazza hatalmas sikerrel. Ezek a márkanevek már önmagukban garantálják a kiváló minőséget. Méhviaszkrétáink és méhviaszceruzáink készletekben és darabra is megvásárolhatók a legkülönfélébb színekben. Olyan sok van belőlük, hogy ebbe a speciális kategóriába csak néhányat válogattunk be, mutatóba. 

 
Méhviaszkréta, 12 színű, papírdobozban

Festékek

Szintén a Stockmartól ajánljuk a 20, 50 és 250ml-es kiszerelésű, rengeteg színben elérhető vízfestékeket, de akrilfestékeink is vannak. A Tanévkezdés kategóriába szintén "csak" néhányat mutatunk be ezek közül.

Füzetek

A Katica a magyar Waldorf-iskolák és alternatív intézmények egyik legnagyobb ellátója, így füzeteink speciálisan az ő igényeiket szolgálják ki. 

Ecsetek, rajztáblák, vizes edénykék

Ha festéket tartunk, természetesen adnunk kell hozzá ecsetet is, vizes tálkát is, nem beszélve a rajztábláról. Ez utóbbiból többféle méret is van!

Rajzlapok, akvarellpapírok

Többféle méretben, (A4, A3, A2) többféle grammsúlyú papírt kínálunk az eltérő igényekhez. Mi több, nem kell darabra vásárolni őket, kényelmesen, többféle kiszerelésben (10, 20, 500 db), csomagban is megvásárolhatóak, nem csak iskolák számára!

Faragók, ceruzatartók, ceruzahosszabbítók, ollók, satöbbi... :)

Természetesen ezek sem maradhatnak ki a kínálatból, furcsa is lenne. :)

Stockmar ceruzatartó fémdoboz háromszögletű ceruzákhoz

Töltőtollak és patronok

Manapság reneszánszát élik a töltőtollak. A Katicánál nem csak egyben, de alkotórészenként  (kupak, tollszár) is megvásárolhatóak többféle színben.

Abakuszok

Sok iskolában (újra) abakusszal tanítják a gyerekeket a számolásra. Nálunk többféle méretű, márkájú abakuszt találtok a kínálatban.

10 soros abakusz, GOKI

LOGICO keret és kártyacsomagok

Hatalmas választékunk van a Logico Primo és Logico Piccolo készségfejlesztő csomagokból. A LOGICO az ovis és kisiskolás korosztálynak játékos feladatlapokon tanítja meg az élet különböző területein való eligazodáshoz szükséges ismereteket: számolás, írás, olvasás alapjai; mit csinálunk, ha betegek vagyunk; hogyan vásárolunk; hogyan öltözködünk az évszaknak megfelelően; milyenek az állatok... és még ezer fontos dolog a megfigyeléstől a formafelismerésig.

LÜK keret és kártyacsomagok

A LÜK termékcsalád MiniLük kártyái a már iskolába járóknak hasznosak, hiszen a csomagok a már megtanult ismereteket rendszerezik és gyakoroltatják akár az írás-olvasás, akár a matematika vagy a környezetismeret területéről.


Forgasd ki a szavaimat! - 2. osztály, Mini LÜK

Iskolai tanulásra felkészítő fejlesztőjátékok

A Katica fejlesztőjáték webáruház, így nyilvánvaló, hogy RENGETEG olyan játékunk van, amivel az éppen iskolába készülő gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg azokkal a feladatokkal, amik a suliban várnak rájuk. Íráselőkészítők, mágneses betűk és számok, KRESZ-kvíz, analóg órák, számokat és számolást tanító játékok, sőt, angol nyelvű játékaink is vannak!

Érzelmi intelligencia-fejlesztő játékok

Újabban szerencsére egyre inkább előtérbe kerül az érzelmi intelligencia, empátia fejlesztése, tanítása is. Nem csoda, hiszen a gyerekek az iskolába bekerülve egyre többször találkoznak majd olyan helyzetekkel, ahol mások (akár a gyerekek, akár a felnőttek) érzelmeinek felismerése, kezelése, akár a saját érzelmeik azonosítása, esetleg kordában tartása nagyon fontos lesz. Ehhez kínálnak játékos segítséget az EQ-t fejlesztő játékok.

Érzelemkapszulák - Érzelmek és értékek, Miniland

Szakköröknek ajánljuk

Sok-sok olyan játékunk is van, amiket elsősorban nem is családoknak, hanem inkább iskolába, akár szakkörök, délutáni foglalkozások, napközik számára ajánlunk. Ilyen például egyik személyes kedvencünk az Illatlottó, vagy az izgalmas Áramkör-tervező. Ez utóbbi - és a többi tudományos játékunk - segíthet felkelteni a gyerekek érdeklődését a természettudományok iránt, már egészen kicsi korban.

 

Hogy ebből a rengeteg féle, tanévben is remekül használható játékból, eszközből hogyan sikerült csak alig 100-at kiválogatni nektek, mi sem értjük, de kemény munka volt. :) Ha a Tanévkezdés kategóriában látható termékeket keveslitek, bátran használjátok a Játékkeresőt, ahol kedvetekre szűkíthetitek a keresett játékok körét!

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is!