Grimm's

Egy olyan világban, ahol minden és mindenki siet, állandó, gyors változások vannak, ott felértékelődik az alkotó gondolkodás és a kreativitás. Ehhez olyan környezet és eszközök szükségesek, amik ösztönzik az önkifejezést. Ebben nyújtanak nagy segítséget a Grimm's játékai a maguk letisztult, egyszerű szín- és formakészletével.

Fenntarthatóság, természetesség és szeretet. Ez áll a Grimm’s világának középpontjában.
Céljuk, hogy játékaikkal a gyermek ne csak az időt töltse, hanem fejlődjenek is a képességei és készségei, az életkori sajátosságokat, igényeket figyelembe véve.
A kézzel csiszolt, fa alkatrészek puhasága már önmagában játékra ösztönzi a gyermekeket, mely során észrevétlenül fejlődik a taktilis érzékelésük. Játékosan ösztönzi a kreativitásukat, fejleszti a fantáziájukat, az esztétikai érzékenységüket, a finommotorikájukat, a színfelismerésüket, térbeli érzékelésüket és a probléma-megoldó képességüket.
Játékaik szívvel-lélekkel, művészien megalkotott, szemet gyönyörködtető, egyedi darabok. A Grimm’s-nek ugyanis ez is fontos: megtanítani a gyermekeknek felismerni a szépet és a jót, követve a Waldorf-, Montessori és más alternatív pedagógiai irányzatokat.

Tovább