Blog

Ünnepeljük a felhőtlen gyerekkort!

2021.05.10 08:30
Ünnepeljük a felhőtlen gyerekkort!

Sok kicsi sokra megy: ha most a Katicánál vásárolsz, a Bátor Tábort is támogatod!

Nincs minden gyereknek felhőtlen gyerekkora. :( Egy váratlan baleset, egy súlyos betegség sokak életét beárnyékolja, sokszor a gyerekekét is. A Bátor Tábor már 20 éve az ilyen gyerekek gyerekkorát próbálja felhőtlenebbé tenni.

Önkénteseik segítségével súlyosan beteg gyerekeket vidámítanak fel ingyenes élményterápiás táborokban, kórházakban, és már online is. Az élményterápiás táborokban már több mint 10 000 gyereknek és családtagjaiknak volt része életre szóló kalandokban!

A koronavírus-járvány új kihívások elé állította a Bátor Tábort is, hiszen a személyes találkozási lehetőségek nagyon beszűkültek. De aki egy problémát meg akar oldani, az meg is oldja: a Bátor Tábor önkéntesei is megtalálták a módot, hogyan lehet bezártság ellenére is online programokkal segíteni a beteg gyerekeken. 

A Bátor Tábor ma már nem csak gyerekeknek segít, hanem a gyerekeiket elvesztett családoknak is szervez programokat, ráadásul nem csak itthon, de már 3 másik országban is. Ez a sok lehetőség nem jöhetne létre, ha az önkénteseken túl nem segítenének azok, akik adományaikkal támogatják őket.

Most te is segíthetsz a Bátor Tábornak, hogy programjaik 2021-ben is elérjenek a beteg gyerekekhez és családjaikhoz!

Nemsokára itt a Gyereknap, minden gyerek várva várt ünnepe! :) Biztosak vagyunk benne, hogy te is szívesen meglepnéd a saját gyereked, unokád valami szép új játékkal, mesekönyvvel. A gyerekeknek sem volt könnyű átvészelni ezt a furcsa évet, megérdemlenek egy kis ajándékot a kitartásukért. :)

Ha 2021. május 10. és május 30. között magánemberként* a Katicánál vásárolsz a gyerekednek, unokádnak, a vásárolt játék értékének 5 %-át a Bátor Tábor kapja meg, így további gyerekeket segíthetsz hozzá az örömteli játékhoz, a felhőtlen gyerekkorhoz! A vásárlás számodra nem jár többletköltséggel, hiszen te továbbra is a játékok árát fizeted.

A  támogatásnak nincs feltétele, nincs kötelezően levásárolandó összeg, katicás kupont is felhasználhatsz (de a kuponbeváltás feltételei most is élnek), akciós terméket is vásárolhatsz. Csak egy dolog fontos: örömet szerezni a gyerekeknek!

 

*viszonteladói vagy intézményi vásárlások értékét nem tudjuk figyelembe venni

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is!