Blog

Köszönjük, 2020!

2021.01.07 16:26
Köszönjük, 2020!

2020 a Katica életében sem múlt el nyom nélkül. Szerencsére a vírus elkerülte munkatársainkat, ezért mindannyian gőzerővel tudtunk azon dolgozni, hogy a Katica továbbra is 100%-ban a rendelkezésetekre tudjon állni.

Erre szükség is volt, hiszen a tavalyi év sok embert váratlanul ért: hirtelen a négy fal közé szorult a teljes család, és az online oktatás mellett a gyerekek szórakoztatásáról is gondoskodni kellett. Szerencsére a Katica mindkét téren otthon van már 30 éve: játékaink nem csak szórakoztatnak, de tanítanak is.

De ha már úgy alakult, hogy kissé lelassult az élet, akkor kihasználtuk az időt arra, hogy megtegyünk egy olyan lépést, amire már régóta készültünk.

Új webáruházat hoztunk létre!

Régi webáruházunkról nagyobb technikai zökkenők nélkül tudtunk átállni az újra, de annál izgalmasabb feladat volt a webáruház teljes megújítása. Annyira új, hogy mi is még szinte csak tanuljuk, de még most is majdnem minden héten új kényelmi funkciókat, fejlesztéseket adunk hozzá.

Új külalak, részletes kereső, bővebb termékleírások – mindegyiken folyamatosan dolgozunk, és ez még csak a kezdet. Idén újraindítjuk blogunkat is, hírlevelünk is még izgalmasabb és szebb lesz.

De mit ér akár a legszebb webáruház is a termékek nélkül?

Szerencsére választékban sincs hiány a Katicánál: több mint 4000 féle hagyományos játékot, fejlesztőjátékot, kreatív készletet, babákat, könyveket, diafilmeket, bűvészkellékeket, bébijátékokat kínálunk, nem beszélve a Waldorf-intézményekben használatos eszközökről: füzetek, kréták, festékek, gyurmák, ceruzák, papírok és minden, ami a művészeti oktatáshoz szükséges. Ezek a kiváló minőségű termékeink nem csak a Waldorf-iskolák és -óvodák körében népszerűek, de bátran használhatja őket bárki. És akkor az óvodai bútorokról a székektől az asztalokon át az öltözőszekrényekig nem is beszéltünk. A Katica ezekre is gondol.

De ez még mind kevés! Folyamatosan keressük azokat az új területeket, játékgyártókat, akik kiváló minőségű termékeket kínálnak, így folyton bővülő kreatív hobbi kínálatunk (Pixelhobby, Encaustic) és mindig újat mutatni tudó papír-írószer cikkeink mellett örömmel vettük be termékeink közé a BUKI francia cég tudományos játékait, a népszerű Pozitivity-termékcsaládot, és persze a Katica is tudja, hogy társasozni őrült menő, ezért társasjáték-kínálatunk is egyre bővül a mindig éppen legdivatosabb játékokkal.

Ebben nagy segítségünkre van a magyar társasjátékos-társadalom két ismert alakja: Győri Zoltán és Győri-Nádai Réka, akik elhivatottan támogatják ezt az iparágat és a játékosokat bloggerként és játékszerzőként egyaránt (tudtad, hogy Zolinak két játékát is megveheted nálunk?) Ők hát a Katica legfrissebb „szerzeményei”, népszerű blogjuk, a Mit játsszunk? és a Katica közös kooperációba kezdett, melynek során elsőként az Orchard Toys vidám játékait mutatták be YouTube-csatornájukon.

De ne feledkezzünk meg régi partnereinkről sem. Az óvodás-kisiskolás korosztály körében nagyon kedvelt, és már említett Orchard Toys számos újdonsággal jelentkezett tavaly, a Sentosphere kreatív készletei között is örömmel búvárkodtak azok, akik folyton új és új festeni, homokszórózni, gyurmáznivalóra vágynak, nem beszélve a „boszorkánykonyháskodós” parfüm-, tusfürdő-, csokoládé-készítő és egyéb izgalmas készletekről. És kell-e említeni, hogy a legkisebbekre is gondoló Miniland és a kiváló fajátékairól ismert Goki is több új játékot mutatott be tavaly?

-- Érdekel, pontosan milyen játékok jelentek meg tavaly újdonságként a Katicánál?
A következő blogposztban megmutatjuk a legjavát! --

Azonban mindez korántsem jöhetett volna létre egy olyan szomorú évben, mint amilyen 2020 volt, ha nem vagytok TI, akik töretlenül vásároltatok nálunk, ezzel is életben tartva ebben a nehéz időben egy magyar vállalkozást, ami már 30 éve gondoskodik a magyar gyerekek játékos fejlődéséről-fejlesztéséről. Köszönjük a támogatást!

Annyi biztos, egy dolog mindig a régi, jól bevált lesz a Katicánál: ez pedig munkatársaink szakértelme és elkötelezettsége, amire ti, kedves vásárlóink és barátaink, ahogy tavaly, úgy 2021-ben is bátran számíthattok!

A Katicánál tehát soha nem unalmas az élet, és ígérjük, idén még izgalmasabb lesz!

Idei terveink részleteivel hamarosan jövünk!

Addig is kövessetek minket Facebook-oldalunkon!