Blog

Katicások kedvencei - 2021/31. hét

2021.08.10 12:20
Katicások kedvencei - 2021/31. hét

No, sikerült-e letaszítani a csúcsról a Mókás Sudokut?

Mindig izgalommal bújjuk a rendeléseket, hogy vajon ezen a héten mi lesz a menő játék? Mert ez szinte hétről hétre változik, de egy biztos: katicás játékkal sosem nyúltok mellé! Lássuk hát, mit vásároltatok a legtöbben a múlt héten? 

10. Nyelvi készségfejlesztő, hangoló-hangolló - LOGICO Piccolo

A Logico Piccolo termékcsalád készségfejlesztő kártyacsomagjai közül most a Hangoló-hangolló volt a legnépszerűbb. Talán már az őszi iskolára készülve nézegetitek és vásároljátok egyre többen ezeket a csomagokat. A Hangoló-hangolló nyelvtani gyakorlócsomag kisiskolásoknak, aminek a segítségével könnyebben meg lehet tanulni az unalmasnak tűnő nyelvtant is.

9. Toronyépítő játék, 30 db-os, MINILAND, ML94051

A Miniland egyik idei újdonsága a Toronyépítő. A 30 darabos készlet kitűnően fejleszti az egyensúlyérzék mellett az ok-okozati összefüggések felismerését, kellemes színeivel hat a szépérzékre is. Az óvodás korosztálynak ajánljuk, akár óvodák számára is.

8. Homokszórós képek, erdei állatok, képkeretté alakítható dobozban - Sentosphere SA8801 

A homokszórós képek új csomagolásban jelentkeznek idén. Eddig a Sentosphere 2 kép csomagolását újította meg, de sorban érkezik a többi is. Az új csomagolásban kapható már az Erdei állatok és a Farm állatok. Úgy látszik, mindkettőt kipróbáljátok - helyesen! - hiszen múltkor a Farm állatok szerepelt a listán, most pedig ezek a cuki Erdei állatok. A csomagolás újdonsága, hogy egyrészt a doboz perforáció mentén nyílik, másrészt maga a doboz alakítható képkeretté.

7. Buszmegálló (Bus Stop), ORCHARD TOYS OR032

Mit lehet még mondani a Buszmegállóról, amit még nem mondtunk el? Ritka az a hét, ahol nem szerepel a top játékok között! :) 

6. Gördeszka 4 kerékkel "Guruló deszka"

Használjuk ki a nyárból hátralévő időt, guruljunk még egy jót - gondolhattátok, és máris záporoztak a megrendelések a színes gördeszkára. Vajon jövő héten is így gondoljátok még?

5. Mókás Sudoku, mágneses utazójáték, Miniland ML31960

A Mókás Sudoku 3. hete szerepel a listán, kétszer volt első, most már "csak" az 5. helyen áll. De ettől még ez továbbra is ez az egyik legmókásabb agytorna a párja, a Mókás Tangram mellett.

4. Ékköves vászonkép készítő szett, lovas - Sentosphere SA2024

A lovak megunhatatlanok. Ezen a héten is a kedvencek között van ez a Sentosphere készlet, amivel pompás, csillogó vászonképet lehet készíteni, amit bekeretezve a falra is ki lehet tenni. Igazán jó választás lórajongóknak!

3. ECO Activity Csavarozós játék, 28 db-os, MINILAND, ML32155

A csavarozós játékok is hol fent vannak a listán, hol még feljebb. :) Ezen a héten a harmadik helyig sikerült kapaszkodni a gyerekek kedvenc játékának. A készlet a praktikus füles dobozban akár a strandra is kivihető, és ha a gyerkőc megunta a pancsizást, jöhet egy kis csavarozás az árnyékban! Nem elhanyagolható szempont, hogy a készlet 100%-ban környezetbarát műanyag, és még a doboza is újrahasznosított kartonból készült.

 

2. Méhviaszkréta 8 színű, fémdobozban

Lassan kezdődik az iskola, érdemes időben elkezdeni beszerezni a szükséges írószereket, krétákat, ceruzákat. A Stockmar termékei kiváló minőségükről híresek, így aki Stockmar viaszkrétát vásárol, nem fog mellé!


1. Katicabogaras játék (The Game of Ladybirds), ORCHARD OR009

És igen! A Katica kedvenc katicás játéka a csúcson! :) Egy kis matekozás így a nyár vége felé sosem árt, és a bájos katicákkal igazi móka is!

 

Mi a véleményed, jól válaszottak a múlt heti vásárlóink? :) 

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is!