Blog

Orchard újdonságok

2022.11.20 16:04
Orchard újdonságok

Az Orchard Toys játékai már 50 éve garantálják az óvodás és a kisiskolás korosztály számára a játékos tanulást és a kiváló játékminőséget. 

Társasjátékaik, képkirakósaik és a hozzájuk tartozó játékdobozok is mind-mind 100 %-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek. A játékelemek grafikája a korosztálynak megfelelő. Színesek, attraktívak, kellően vastagok és tartósak ahhoz, hogy ellen tudjanak állni a pöttöm kezek gyömöszölésének.

Játékaikat évről évre díjazzák, több, mint 50 különböző országba szállítanak világszerte Norkfolk városából, Nagy-Britanniából. A népszerűségüket nemcsak a lankadatlan játékszeretetüknek köszönhetik, ami még a kezdetekben egy konyhaasztal mellől indult, hanem annak is, hogy mindvégig hűek maradtak a kitűzött céljukhoz, ami mára már a mottójuk is: "Learning made fun," vagyis szórakozássá tett tanulás.

 A gyerekek a játékon keresztül tanulnak. Az Orchard Toys játékai azért ilyen nagyszerűek, mert képesek tökéletes egyensúlyt teremteni a tanulás és a játék között, hogy a gyerekek játszva tanulhassanak. Többek között ezért is az Orchard Toys a Katica egyik kedvenc márkája. Annyira vonzzák a szemet a színpompás játékok, a lenyűgöző alkatrészek, hogy szinte le sem lehet tenni őket. A tanuláshoz pedig fontos képességeket fejlesztenek, köztük figyelmet, logikai készséget, feladattartást, feladattudatot, emlékezetet, finommotorikát, szín -és formafelismerést, és közben türelemre, kitartásra is nevelnek.

 Így van ez a legújabb Orchard Toys képességfejlesztő és készségfejlesztő játékainknál is.

 A kis, dobozos társasjátékokra jellemző, hogy kettő- vagy háromféle játékszabály variánst is tartalmaznak, hogy még inkább a gyerekekhez tudjuk igazítani a játékot, vagy esetleg nehezíteni lehessen a sokadik alkalom után.

 Esőerdő Mérkőzés/Párosító

Párosítsd össze a színeket vagy az állatokat, és versenyezz a legmagasabb fa megépítéséért ebben a mókás párosító játékban!

Ki tudja megépíteni a legmagasabb fát ebben a szórakoztató gyerek-társasjátékban?

 Öltöztesd fel Nelly-t!

A pöttömöknek kiváló választás első vidám, színes játéknak! Játsszatok ezekkel az elefántokkal, hogy megismerkedjetek a színekkel, miközben mindenféle mókás ruhába öltöztetitek őket!

 Medvematek

Segíts a medvédnek hazajutni a családjához, miközben kártyákat fordítasz fel, és megoldod a feladványokat ebben a számolós játékban!

Segíts Medvemamának hazatalálni a Számok erdejében! Nem lesz könnyű dolgotok, mert számos feladványt kaptok, hogy megtaláljátok a hazafele vezető utat! Vessétek be minden furfangotokat, álljatok ellen a méz csalogató illatának, hogy ti legyetek az elsők, akik sikeresen átkeltek az erdőn a meleg otthonig.

 Idegen Lét-Formák

Érezd jól magad, és ismerkedj meg a formákkal és a barátságos űrlényekkel!

Mindenki a fedélzetre! "A végtelenbe és tovább!"

Párosítsd a formákat az űrlényekkel, majd add hozzá őket a 3D-s űrhajóhoz ebben a kozmikus, párosító játékban!

 Elszabadult libák

Vigyázz! Elszabadultak a libák!

Segíts a gazdáknak összegyűjteni a szökött libáikat ebben a szórakoztató, színes társasjátékban, de légy óvatos, a pimasz libák újra megszökhetnek!

 Az Orchard Toys képkirakói gyönyörűek és összetettek. Rendkívül okosan oldották meg, hogy a puzzle játék látványvilága gazdagabb legyen a gyerekek számára, mert további információkra bukkanhatnak a látott tárgyakról, állatokról a mellékelt füzetben. Így nem csak vizuális memóriájuk fejlődik, hanem a szókincsük és a tudásuk a világ dolgairól.

 Állatvilág Képkirakó

Gyere, és nézd meg, milyen sokféle állat él szerte a Földön! 

Vajon hol élnek a lámák? És a csincsillák?

Fedezd fel, és tudj meg minél többet ezekről a csodálatos állatokról és élőhelyeikről szerte a világon!

 Barangolás a Múzeumban

Fedezd fel mi minden rejtőzik a múzeum falai között! Légy te is részese egy kalandos felfedezőútnak, és tudj meg minél többet a kincsekről