Blog

Beszélgetés? Odafigyelés? Megismerés? Társal Go!

Benedek-Horváth Bogáta
2024.01.30 13:00
Beszélgetés? Odafigyelés? Megismerés? Társal Go!

Használjuk ki a hosszú esték adta lehetőséget közös játékra, együttlétre...

Ehhez ajánlunk most nektek egy beszélgetést indító játékot, a Társal Go-t, ami kifejezetten a másikra való odafigyelést és ezáltal a másik mélyebb megismerését segíti.

Gyermekünket mi ismerjük a legjobban, néha mégis érezhetjük úgy, hogy sok a fehér folt a hozzá vezető térképünkön. Ilyenkor egy-egy játék segíti felrajzolni a vonalakat arra a bizonyos térképre. És nemcsak neked segít! Iránytűt ad gyermeked kezébe is, a hozzád vezető úton.

A hétköznapok többnyire csak elrohannak...nem mindig van idő mélyebb, közvetlenebb beszélgetésre, csak megbeszélésre, ami a feladatokra, intézni valókra szorítkozik.

Pedig gyermekünk minden nap igényli a vele való személyes kapcsolatot. Egy ideig. Ne hagyjuk elveszni azt az értékes és rövid időt, amíg velünk szeretne együtt lenni, amíg nekünk szeretné elmondani, amíg tőlünk szeretné megkérdezni. Mert elmúlik. Most kell megragadni a lehetőséget!

A Társal Go remek lehetőség a beszélgetések elindításához, egymás mélyebb megismeréséhez és nemcsak otthon! Utazás közben is nyugodtan használható!

A beszédértés, önkifejezés fejlesztésére, illetve az egymás közti kommunikáció javítására is jó szívvel ajánljuk. 

A játék angol nyelvű változata a Conservati-On szintén kapható nálunk!

ITT bővebb leírást találsz a játékról és meg is tudod rendelni!