Magazin

Katicások kedvencei - 2021/27. hét

2021.07.13 10:10
Katicások kedvencei - 2021/27. hét

Vajon mik voltak a Katica vásárlóinak a kedvencei a múlt héten? Lehull a lepel!

Itt a nyár, mindenki a szabadban, vízparton nyaral, ilyenkor van csak igazán szükség egy jó játékra. De vajon milyen játékokat vesztek nálunk a legszívesebben? Mindig izgalommal bújjuk a rendeléseket, hogy vajon ezen a héten mi lesz a menő játék? Mert ez szinte hétről hétre változik, de egy biztos: katicás játékkal sosem nyúltok mellé!

Lássuk hát, mit vásároltatok a legtöbben a múlt héten? Az izgalom fokozása érdekében hátulról kezdjük a tízes listát. :)

10. Méhviaszkréta, 12 színű, papírdobozban

A waldorfosok tudják, nálunk nem csak játékokat, de kiváló minőségű kreatív termékeket, papír-írószereket is kapni. Ezeket elsősorban a Waldorf-intézményeknek ajánljuk, de másoknak is érdemes kipróbálni őket. A méhviaszkrétákat kifejezetten ajánljuk bárkinek, aki elmúlt 1 éves, mivel nem csak ragyogó színeik vannak, amikkel öröm a rajzolás, hanem tégla alakjuknak köszönhetően a kicsik könnyebben meg tudják fogni, alakjuk segít a későbbi ceruzafogás megtanulásában. És ne felejtsük, 100%-ban természetes méhviasz-alapanyaguknak köszönhetően az sem baj, ha kicsit megrágják őket... :) 

9. Baba - európai lány, hajas, 38 cm-es, vízálló, MINILAND, ML31052

A babák mindig is slágertermékek voltak, és azok is maradnak, míg világ a világ. A Miniland 4 féle méretben kínál sok-sok féle babát, különböző rasszokból, fiúkat, lányokat, hajas vagy haj nélküli változatban. Közülük ezen a héten a 38 cm-es hajas európai lánybaba volt a legkedveltebb. És ha a tökéletes babát kiválasztottuk, akkor természetesen ruhákat is lehet hozzá kapni a megfelelő méretben.

8. LOGICO Primo keret (LK1)

Nyáron sem árt PICIT tanulni, és a Logico Primo-val még ebből a pici tanulásból is szórakozás lesz! A Logico fejlesztő kártyacsomagjai sokféle területen (számolás, időbeliség, évszakok, viselkedés, mindennapi élet: vásárlás, betegség, cirkusz, állatok, stb.) adnak játékos feladatokat az óvodás és kisiskolás gyerekeknek, amiket a keret segítségével lehet megoldani. Egy kerethez számtalan kártyacsomagot vehetünk, de a kártyák a keret nélkül nem használhatóak.

7. Gyantás ékszerkészítő flitterrel, csillámmal, kreatív készlet - Sentosphere SA837  

Ez a mi egyik kedvenc Sentosphere kreatív készletünk itt, a Katicánál. :) Ki ne szeretne nyáron is pompás, csillogó ékszerekben megjelenni? A 10 éves kortól ajánlott készlet mindent tartalmaz, amire az ékszerek elkészítéséhez szükség van: gyantákat, színezékeket, flittert, csillámot, öntőformákat és persze fémláncokat.

6. Homokozó ásó 22 cm-es nyéllel - KÉK, fém

Örök sláger a homokozás. Valamiért ez a kék ásó nagyon tetszett nektek ezen a héten, pedig van belőle piros is! :) 

5. Buszmegálló (Bus Stop), ORCHARD TOYS OR032

Ha a Katicának lenne örökranglistája, a Buszmegálló valahol a tetején trónolna. Elképesztően sikeres társasjátéka ez az Orchard Toysnak - és a Katicának is! Az óvodásoknak szánt játékban csak annyi a feladatunk, hogy begyűjtsük a buszunkba a várakozó utasokat. Egyszerűen nagyszerű játék, ami közben a gyerekek megtanulják a dobókocka használatát és fejlődik a számolási készségük is.

4. Háziállatok, 11 db-os, MINILAND, ML27420

Szerepjátékok, terepasztalok elmaradhatatlan kellékei az állatfigurák. Ebben a csomagban háziállatok lapulnak, így remekül lehet velük farmosat, tanyásat játszani!

3. ECO Activity Csavarozós játék, 28 db-os, MINILAND, ML32155

A Miniland egyik idei újdonsága hamar nagyon népszerű lett. Ez nem csoda, hiszen tapasztalatunk szerint csavarozni minden gyerek szeret, és ezzel a játékkal észrevétlenül fejlődik a logikus gondolkodásuk, a finommotorikájuk, a szín- és formafelismerő képességük is. A játék a praktikus füles dobozban akár a strandra is kivihető, és ha a gyerkőc megunta a pancsizást, jöhet egy kis csavarozás az árnyékban! Nem elhanyagolható szempont, hogy a készlet 100%-ban környezetbarát műanyag, és még a doboza is újrahasznosított kartonból készült.

2. Homokozó szett, 4 db-os, MINILAND, ML45200

Mintha már említettük volna, hogy a homokozás örök sláger. :) Nem csoda, hogy két homokozós játék is felkerült a heti listára. Ez is a Miniland terméke (nagyon szeretitek ezt a márkát!) A készlet műanyagból készült, egyszerű kivitelezésű, már 6 hónapos kortól ajánljuk!

1. LYRA Super Ferby Waldorf 12 színű ceruzakészlet 

Tádám, a heti győzelem a kreativitásé! Lehet nyár, mehetünk a vízpartra, de a rajzolás, alkotás nyáron is az egyik legjobb játék! A Lyra 12 darabos készlete ehhez pedig tökéletesen megfelel! Kifejezetten Waldorf-intézményeknek válogatva, tehát a kiváló minőség garantált!

Mi a véleményed, jól válaszottak a múlt heti vásárlóink? :) 

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is!