Blog

Katicások kedvencei - 2021/33. hét

2021.08.25 09:00
Katicások kedvencei - 2021/33. hét

Eheti toplistánkon élre törtek az iskolai holmik... te már megvetted őket?

Mindig izgalommal bújjuk a rendeléseket, hogy vajon ezen a héten mi lesz a menő játék? Mert ez szinte hétről hétre változik, de egy biztos: katicás játékkal sosem nyúltok mellé! Lássuk hát, mit vásároltatok a legtöbben a múlt héten? 

10. Mesegyapjú 10 színű, 100 gr-os csomag 

A mesegyapjúból bármi készülhet, ezért mesegyapjú a neve. :) Használható bábok készítéséhez, apró ajándékokhoz, díszíteni lehet velük... A csomagban 10 különböző színű, növénnyel színezett gyapjú lapul.

9. Homokszórós képek, mini, cicás - Sentosphere SA8100

A homokszórós képek nagyon népszerűek, ami nem csoda, hiszen végre a szobában is lehet velük homokozni! Ráadásul ilyen mókás képek készíthetőek el velük, ezúttal aranyos cicákról, madarakról, gésákról. Ez egy mini csomag, tehát kezdő homokszóró-művészeknek ajánljuk. :)

8. Aquarellum, lovak - Sentosphere SA691

A lovak voltak az idei év nagy slágerei, rengeteg lovas játékot vittetek haza tőlünk, és még így a nyár végén is felkapaszkodott a listára a Sentosphere egyik lovas festőkészlete. 

7. Első érzékelések: Színes kockák, 6 db-os, MINILAND ML97313 

Bébijáték a bestseller listán! A Miniland egyik idei újdonsága, a különleges, fehér-piros-fekete színvilágú színes kockák mindig a lista közelében van, de most sikerült rá fel is kapaszkodnia. A 9 hónapos kortól ajánlott puha, szivacsos kockák nem csak egymásra halmozásra alkalmasak, de a rajtuk lévő képekkel akár meséket is mondhatunk a gyerekeknek, sőt, a kockák egyben csörgők is!

6. Méhviaszceruza 8 színű, fémdobozban

Méhviaszceruzáink természetes alapanyaga megengedi, hogy miközben rajzolunk, elmélázva kicsit megrágcsáljuk. :)

5. MINI LÜK Okostábla szett, feladatlappal

A MiniLük termékcsaládot arra találták ki, a gyerekek az iskolában megszerzett tudást elmélyítsék, gyakorolják. A kártyacsomagok szinte minden tantárgyat felölelnek a matektól az olvasáson és a nyelvtanon át a környezetismeretig, nem csak 1. osztályosoknak! A feladatlapok Lük okostáblával használhatóak (egy táblához feladatlapot is vehetünk) és most ebben a praktikus szettben minden együtt van, ami a kezdéshez kell. Nem meglepő hát, hogy majdnem dobogós lett ezen a héten!

4. ECO Activity Csavarozós játék, 28 db-os, MINILAND, ML32155

A csavarozás örök. Ezt most már bátran kijelenthetjük, hiszen ki tudja, hányadik alkalommal szerepel a heti legmenőbb játékok listáján a Miniland játéka, ami ráadásul csak idén jelent meg?

3. Szókártyák (Flashcards), ORCHARD TOYS OR019

Igazi különlegesség a dobogón! Nálunk idegen nyelvű játékok is vannak, de ritka az, amikor sikerül megközelíteniük a bestseller listát, pedig a gyerekkori nyelvtanulásban nélkülözhetetlenek. Az Orchard Toysnak több angol nyelvet tanító, gyakoroltató játéka is van, ezek közül most az ovisoknak szóló Szókártyák volt a kedvencetek, amivel ráadásul nem csak angol szavakat, de a számolást is lehet gyakorolni! 

2. Méhviaszkréta 12 színű, papírdobozban

A méhviaszkréták az egyik legnépszerűbb papír-írószer termékünk. Kicsi és nagy egyaránt remekül tudja használni, hiszen nagyok, jól megfoghatóak.

1. LYRA Super Ferby Waldorf 6 színű ceruzakészlet

Az elmúlt 1 hónapban ennek a készletnek a "nagytestvére", a 12 darabos készlet szerepelt többször is a listán, de most a 6-os készlet is megmutatta, hogy ő is jelen van a polcokon. Rögtön az élre is tört! Iskolakezdésnél nem lehetünk meg egy jó színesceruza-készlet nélkül! Ha még több, iskolában jól használható eszközt, játékot szeretnél böngészni, nézdd meg a nagy Tanévkezdés kategóriánkat!

 

Mi a véleményed, jól válaszottak a múlt heti vásárlóink? :) 

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon