Blog

Képességfejlesztő játékok: memóriafejlesztés Marbushkával!

2018.09.20 15:05

A kisgyerekek fejlődésében nagy szerepet kap a játék. Játszva tanulnak, fejlődnek, újabb és újabb információkat szereznek a világról.

A kisgyerekek fejlődésében nagy szerepet kap a játék. Játszva tanulnak, fejlődnek, újabb és újabb információkat szereznek a világról. A Marbushka képességfejlesztő játékaival mindezt úgy tehetik meg, hogy közben valóban jól szórakoznak. A művész házaspár páratlanul egyedi látásmódját és csodálatos világát a festett memóriakártyák lapjain ismerhetik meg a gyerekek, és – miközben elmerülnek a csodás világban – a képességfejlesztő játék segítségével az emlékezetüket is tornáztatják.

A Marbushka képességfejlesztő játék több fajtája is elérhető webáruházunkban, így akár arra is van lehetőség, hogy mindet összegyűjtsék a gyerekek. A Marbushka világában könnyű elmerülni: elég csak egyszer felnyitni a kis dobozok fedelét, hogy aztán teljesen magával ragadjon a csodás varázsvilág. A memóriajátékokban emberek, foglalkozások vagy éppen bogarak kerülnek elő, arra ösztönözve a gyerekeket, hogy figyeljenek a részletekre, tornáztassák az agyukat, és minden párt megtaláljanak.

Ha felkeltettük az érdeklődését, elérhetőségeinken kérdezhet tőlünk, és megismerheti többi képességfejlesztő játékunkat is!