Blog

A másik megajándékozása az ünnep legnagyobb ajándéka

2023.12.08 10:00
A másik megajándékozása az ünnep legnagyobb ajándéka

Az ajándék LELKI ÜZENETE az igazán fontos! És nemcsak karácsonykor...

Karácsonykor nálunk a gyerekek minden évben kapnak általunk készített ajándékot! Ennek egész kicsi koruktól hagyománya van.

Olyannyira fontos ez számukra, hogy - bár az angyal által hozott ajándék titokzatossága felülmúlhatatlan, - de a készített ajándékunk pótolhatatlan. Ennek a fénye nem hiányozhat a karácsonyfa alól.

Talán ennek, talán másnak is köszönhető ki tudja, de ők is minden évben apró, saját maguk által készített ajándékokkal lepik meg egymást és minket szülőket is.

Már hetekkel karácsony előtt gyűjtögetik az ötleteket, amikkel megajándékozzák majd a másikat...titokzatoskodnak, sugdolóznak egészen Szentestéig...akkor kiderülnek a titkok, és mindig az a legboldogabb, aki ajándékával mosolyt tudott csalni a másik arcára... bennünk pedig megszületik a csoda.

Az ajándéknak az értéke ugyanis abban jelenik meg, hogy, mekkora örömöt tudunk vele szerezni a másiknak. Tudok-e olyan nyitott lenni a másikra, hogy ráérezzek arra, ami a szemnek láthatatlan...? Tudok-e olyat adni, aminek nem én örülök, hanem akit megajándékozok? Ehhez kell a szív látása!

Az általad készített ajándéknak számodra is nagyobb az értéke, és a másik is érezni fogja belőle mennyire fontos neked, hiszen az idődet adtad neki az ajándékoddal együtt.

Alkossatok szívvel-lélekkel és szívből kívánjuk, hogy megérezzétek azt a boldogságot, amit csak akkor élhetünk át, ha önmagunkból tudunk adni!

A kreatív készletek segítségével már a gyermekeddel közösen eltöltött idő, a készülődés is ajándék!