Blog

Legyen a tél is játékos!

2017.12.18 14:37

A téli hónapokban kevesebb időt tudunk szabadtéri programokkal tölteni. Kellemetlen időjárás esetén, hosszú, sötét estéken sokkal hívogatóbb a meleg szoba. Elvonulhatunk egy jó könyvvel, nézhetünk közösen filmet, vagy játszhatunk is a családdal, barátokkal.

A régi, kedvelt játékai mellett kíváncsi valami újra? Úgy érzi, ideje lenne kicsit kibővíteni a készletet? A legjobb helyen jár, mert nálunk rengeteg féle játékot talál. Az egyszerű, klasszikus gyerekjátékok mellettmozgásfejlesztő játékokattársasjátékokat,ügyességi és logikai játékokat, különfélefejlesztő játékokat és kreatív eszközöket is kínálunk sokfajta témában, különféle fejlesztési területekkel, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Webshopunkban az Orchard, a Sentosphere és a Goki játékok mellett sok egyéb kiváló márka termékeit rendelheti meg.

Tanácstalan, hogy mit is kellene vásárolnia, minek örülnének leginkább a gyerekek, mi az, ami akár az egész családnak tetszene? Tekintse meg legnépszerűbb játékainkat, és válogasson olyan termékek közül, amelyek már sok gyermek szívét ejtették rabul, sok család számára nyújtottak hasznos és szórakoztató szabadidős tevékenységet.

Színezőkkártyajátékoktársasjátékokgyurmák és puzzle is szerepel a legnépszerűbbjátékaink listáján. Válogasson kedvére, és lepje meg családját új játékokkal!