Magazin

Katicások kedvencei - 2021/34. hét

2021.08.31 09:00
Katicások kedvencei - 2021/34. hét

Ez már biztos: itt az ősz. A Katica bestseller listája tömve van iskolai fejlesztőjátékokkal és eszközökkel. De azért néhány "igazi" játéknak is sikerült besurrannia... 

Mindig izgalommal bújjuk a rendeléseket, hogy vajon ezen a héten mi lesz a menő játék? Mert ez szinte hétről hétre változik, de egy biztos: katicás játékkal sosem nyúltok mellé! Lássuk hát, mit vásároltatok a legtöbben a múlt héten? 

10. Aquarellum, egyszarvúak, foszforeszkáló, nagy - Sentosphere SA6412

Nem lehet mindig kicsiben festeni. :) Ezek a nagy unikornisok remek díszei minden gyerekszobának, ráadásul foszforeszkálnak is! 

9. Homokszórós képek, mini, ausztráliai állatok - Sentosphere SA8102

Utazzunk Ausztráliába! Nem kell hozzá más, mint ez a mini homokszórós készlet, és máris ott lehetünk a forró ausztrál tájakon kenguruk között. Hát nem pompás?

8. Tarka formák - LOGICO Primo

Óvodásoknak szólnak a Logico Primo Tarka formák kártyái, amikkel a színek, formák felismerését lehet készségszintre emelni. Nagyon sokféle Logico kártyacsomag kapható, valamennyit a külön megvásárolható kerettel együtt lehet használni.

7. Aquarellum, kölyök cicák - Sentosphere SA6506

Nemrég a kölyökkutyák, most a kölyök cicák voltak a legmenőbbek az Aquarellum festőkészletek közül. Mi szívünk szerint mindkettőt megvennénk. :)

6. Okostábla és füzet, Bambino - LÜK

Nagyon kezdtitek megszeretni a LÜK készségfejlesztő csomagokat. A LÜK termékcsaládnak az iskolásoknak szóló MiniLük mellett van Bambino változata is, ami az ovisoknak mutatja be a világot. Ennek a csomagnak, ami egy okostáblát és füzetet tartalmaz, az a célja, hogy a kicsiket megtanítsa arra, hogyan kell a LÜK táblát és a füzeteket használni. Igazán hasznos holmi! És ha már jól megy a használat, akkor körül lehet nézni a többi BambinoLük füzet között is!

5. Méhviaszceruza 8 színű, fémdobozban

Méhviaszceruzáink természetes alapanyaga megengedi, hogy miközben rajzolunk, elmélázva kicsit megrágcsáljuk. :) Mivel fémdobozban van, ezért a óhatatlan dobálást is kibírják belül a ceruzák...

4. MINI LÜK Okostábla szett, feladatlappal

A MiniLük termékcsaládot arra találták ki, a gyerekek az iskolában megszerzett tudást elmélyítsék, gyakorolják. A kártyacsomagok szinte minden tantárgyat felölelnek a matektól az olvasáson és a nyelvtanon át a környezetismeretig, nem csak 1. osztályosoknak! A feladatlapok Lük okostáblával használhatóak (egy táblához feladatlapot is vehetünk) és most ebben a praktikus szettben minden együtt van, ami a kezdéshez kell. Nem meglepő hát, hogy egyre feljebb jut az eladási listánkon, szerintünk jövő héten dobogós lesz. :)

3. ECO Activity Csavarozós játék, 28 db-os, MINILAND, ML32155

A csavarozás örök. Ezt most már bátran kijelenthetjük, hiszen ki tudja, hányadik alkalommal szerepel a heti legmenőbb játékok listáján a Miniland játéka, ami ráadásul csak idén jelent meg? Annyira jó, hogy így, szeptember elején is képes a dobogóra verekednie magát a sok iskolai eszköz közé!

2. LYRA Super Ferby Waldorf 12 színű ceruzakészlet 

Most már biztos, az idei tanév nagy slágere a Lyra Super Ferby 12 darabos Waldorf-válogatása. Nem lehet kirobbantani sem a bestseller listáról... :)

1. Méhviaszkréta 1 db tégla

Tudtad, hogy a méhviaszkrétákat akár darabra is megrendelheted és te választhatod ki a színeket? Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen így olyan színeket válogathatsz ki, amilyeneket csak szeretnél!

 

Mi a véleményed, jól válaszottak a múlt heti vásárlóink? :) 

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon