Blog

A Karácsony valójában BENNED van...!

Benedek-Horváth Bogáta
2023.12.12 10:20
A Karácsony valójában BENNED van...!

Már csak 12 nap karácsonyig...

...és ahogy fogy az idő, úgy sokasodnak fejünkben a tennivalók. Lótunk-futunk, beleadunk mindent, nem sajnáljuk az éjszakákat sem, csak hogy az az este a legszebb legyen, olyan, amilyennek megálmodtuk.

"S míg készülődünk mindenféle történik velünk. De sokszor annyira igyekszünk, úgy elfáradunk, észre sem vesszük, hogy már a készülődésben, a várakozásban megszületik az ünnep." (Schaffer Erzsébet)

Mert a Karácsony valójában ott van bennünk...csak a nagy rohanás nem engedi, hogy észrevegyük... 

Most igyekeszünk mi is a földi angyalok segítségére sietni és bemutatjuk a Katica kedvenc játékait, hátha szárnyra kapnak tőlük az "angyal lábak", így marad idő arra, hogy Benned is megszülethessen az Ünnep...

Orchard: Színpompás, könnyen felismerhető dobozaikban egy-egy vidám társasjáték van, ami nem csak felhőtlen szórakozást nyújt az óvodás-kisiskolás korosztálynak - és néha még a felnőtteknek is, de mindig valamilyen fontos képességet fejlesztenek úgy, hogy a gyerekek észre sem veszik.

Babák: A MINILAND Educational babák a gyermekek szimbolikus játékainak pótolhatatlan kellékei. Részletesen kidolgozott vonásaik, vonzó külsejük, lágy illatuk kedves, szerethető játszótársakká teszik őket mind a kislányok, mind a kisfiúk számára.

Fajátékok: A fajátékok az időtlenséget jelentik. Természetességük a legnagyobb vonzerejük! Egyszerűségükben kézzel fogható a nagyszerűség! 

Családi társasjátékok: izgalmasak, hiszen sokféle változat van: gondolkodós, asszociatív, kooperatív vagy kifejezetten versenyzős. Az éppen mindig aktuális slágerjátékok a családi társasjátékok közül kerülnek ki, hiszen itt találnak széles közönségre.

Buki: Minden, ami az apró és nagyobb felfedezőknek, kísérletezőknek és leendő tudósoknak szükséges a fejlődéshez. Mert, ami ma kiváncsiság az holnap hobby, a jövőben pedig talán hivatás lesz.

Sentosphere: 30 éve a Sentosphere középpontjában az érzékek felébresztése és a kreativitáson keresztül történő személyes fejlődés áll. Készleteiket kifejezetten arra tervezték, hogy elkísérjék a gyermekedet a mágikus, tudományos, érzékeléses és kreatív kísérleteken keresztül, saját érdeklődési köre megtalálásához.