Blog

Mosolygós játékok

2022.03.09 09:52
Mosolygós játékok

Nincs a világon olyan játék, ami ne okozna örömet annak, aki kapja. De a legjobb az, ha mosolygós játékot adhatunk, ha együtt nevethetünk, kacaghatunk játék közben.

4000 játékból nem könnyű kiválasztani azokat, amik a legjobban vidámságra hangolnak. De egyszerűen csak rá kell nézni a dobozra, meg kell nézni a játék nevét - és ha már ettől vidámak leszünk, a játékban sem fogunk csalódni.

A mai nehéz, félelemmel terhes időkben kiválogattunk nektek néhány olyan játékot, amik minket már ránézésre felderítettek. Ti sem fogtok bennük csalódni!

Máris lecsapnátok rájuk? A poszt alatt rögtön meg is tehetitek!

  • Szédült szamarak - Már a játék neve garantálja, hogy szem nem marad szárazon, ha az Orchard Toys vidám társasával játszunk. Találd ki a fáradt csirkét vagy iázz a többiekkel, mielőtt a szamár eléri a répát!
  • Aquarellum, bohócok - Nincs gyerek, aki ne derülne fel, ha meglát egy bohócot! Ennek a kreatív festős készletnek ezen kívül más előnye is van, mert a kreatív tevékenység bizonyítottan csökkenti a stresszszintet, ezért mindenféle kreatívkodást bátran ajánlunk felnőtteknek is!
  • Pozitivity Szupererő - Ha azt hiszed, neked csak gyengeségeid vannak, felejtsd el! Garantáltan jókedvre derülsz, ha megtudod, hány fantasztikus képességed, tulajdonságod van. Nem hiszed? Próbáld ki!
  • Malackák nadrágban - Nézd, milyen jókedvűek ezek a kis malackák! Nem csoda, ha mókásnál mókásabb nadrágokba öltözhetnek! :)
  • Activity Irkafirka - Írkálj, firkálj, és találd ki, mit rajzolnak a többiek: a saját homlokukra! 880 feladvány mellett a kacagás garantált!
  • Homokszórós készlet, erdei állatok - Ugri-bugri mókusok, őzikék az erdőben, ki ne mosolyogna a láttukra? Na ugye! És melyik gyerek ne mosolyogna, ha ráadásul bent a szobában homokozhatna és az elkészült képet még a falra is kitehetné?
  • Dobble Bogyó és Babóca - Már Babócától jókedvre derülsz? Akkor ezt a Dobble-variációt neked találták ki! Keresd az egyforma képeket és csapj le rájuk!
  • Póráz móka - Ha eddig azt hitted, a logika unalmas, sőt szomorú, gondold át! Mókázz a pórázzal, csak vigyázz, fel ne csavarodj a fára, miközben az egyre nehezedő 80 feladványt próbálod megoldani!
  • Kesztyűbáb, elefánt - A legszomorúbb kisgyereket is fel lehet vidámítani egy jópofa kesztyűbábbal. Szerintünk ez az elefánt különösen alkalmas erre a célra! 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is! :)