Magazin

Különleges babák különleges gyerekeknek

2022.05.03 10:53
Különleges babák különleges gyerekeknek

Minden gyerek különleges, de vannak, akik még inkább azok. :)

Akadnak kisgyerekek, akik valamilyen betegséggel, állapottal kénytelenek együtt élni, számukra nagyon fontos, hogy "kevésbé különleges" társaik elfogadják őket, és hogy nekik is olyan játszópajtásaik legyenek, akikkel azonosulni tudnak.


A MINILAND 2020-ban felhívta magára a figyelmet, amikor olyan különleges babákat mutattak be a játékpiacon, amikkel díjakat is nyertek. A Minilandtől már megszoktuk, hogy a nálunk hagyományos európai babák mellett afrikai, ázsiai, latin-amerikai babáik is vannak - amik nagyon népszerűek hazánkban is, és nem csak az óvodák körében. Most ezek mellé a babák mellé megérkeztek különleges társaik is. 

És, hogy miért is jó egy szemüveges, vörös hajú, vagy épp egy Down-szindrómás, hallókészülékes baba? Mert a gyerekek későbbi életére nagyon meghatározó, hogy nyitottak, elfogadóak legyenek a környezetükkel, és a világgal egyaránt. Fontos játékeszközök lehetnek gondolkodásmódjuk, szociális érzékenységük, felelősségtudatuk alakításában a Miniland babák. Hiszen ha már gyerekként a játékukban megjelennek a különböző kinézetű babák, amikről gondoskodnak nap, mint nap, teljesen természetessé válik számukra a másság elfogadása.

Mint ahogyan segít a más külsővel, vagy éppen betegséggel rendelkező gyermeknek is elfogadni saját másságát, ha hasonló babával játszhat, mint önmaga. Bölcsődékben, óvodákban különösen nagy segítségük, fejlesztő játékuk lehet egy babasaroknak a Miniland-babák.

Ezért vettük be a kínálatunkba mi is ezeket a babákat. Minden kisgyerek szeretni fogja őket kedvességük, puhaságuk, finom, enyhén vaníliás illatuk miatt, és velük játszva a makkegészséges gyerekek is könnyen rájöhetnek, hogy semmi különbség egy egészséges és egy kevésbé egészséges ember között.

A poszt végén bemutatott babákhoz képest még több új babát találtok az áruházban, ráadásul minden babához kapható méretben passzoló ruha is!

Miniland babák és babaruhák itt találhatóak. >>
További újdonságainkat itt találjátok >>

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is! :)