Blog

Katicások kedvencei - 2021/30. hét

2021.08.03 09:05
Katicások kedvencei - 2021/30. hét

Múlt heti kedvenc játékválasztásaitokon már érződik az ősz első halvány lehellete...

Mindig izgalommal bújjuk a rendeléseket, hogy vajon ezen a héten mi lesz a menő játék? Mert ez szinte hétről hétre változik, de egy biztos: katicás játékkal sosem nyúltok mellé! Lássuk hát, mit vásároltatok a legtöbben a múlt héten? 

10. Türelemjáték 6 féle mintával, 4 golyóval, GOKI GK56701

Retró játék nélkül nem múlhat el hét. :) Kinek ne lett volna ilyen golyós türelemjátéka gyerekkorában? És ki akarná megfosztani a játék adta élménytől - és bosszúságtól - a saját gyerekét? :)

9. Homokszórós képek, mini, cicás - Sentosphere SA8100

Cica is, homok is, mi kell más a boldogsághoz? Talán még egy ló, egy madárka vagy egy keleti baba... A Sentosphere homokszórós készletében ezek mind megvannak! A készlet "mini" kivitelű, ezért kezdő homokszórózó gyerekeknek ideális.

8. Lebegtesd a labdát!, ügyességi játék - GOKI GK15377

Fújd! Fújd! Fújd! Minél tovább fújod és minél erősebben, annál tovább lebeg a labda! Na, ki lesz a labdalebegtető bajnok? 

7. Aquarell mini, lovasiskola - Sentosphere SA6005

Úgy látjuk, a lovak nagyon népszerűek idén nyáron. Egy újabb lovas játékot fedeztetek fel ezen a héten, talán azért, mert most ráadásul akciósan kapható! A Sentosphere Aquarellum sorozatának ez a mini tagja tökéletes választás egy kezdő lovasnak és egy kezdő festőnek egyaránt! 

6. Gólkirály (Penalty Shoot-out), ORCHARD TOYS OR365

Hiába van vége az EB-nek, ez nálunk nem ok arra, hogy ne focizzunk! :) Pláne, ha most ezzel az Orchard Toys újdonsággal a számolást is lehet gyakorolni... és min lehetne jobban gyakorolni, mint gólok számolásán?

 

5. Méhviaszkréta 12 színű, papírdobozban tégla

A waldorfosok tudják, nálunk nem csak játékokat, de kiváló minőségű kreatív termékeket, papír-írószereket is kapni. Ezeket elsősorban a Waldorf-intézményeknek ajánljuk, de másoknak is érdemes kipróbálni őket. A méhviaszkrétákat kifejezetten ajánljuk bárkinek, aki elmúlt 1 éves, mivel nem csak ragyogó színeik vannak, amikkel öröm a rajzolás, hanem tégla alakjuknak köszönhetően a kicsik könnyebben meg tudják fogni, alakjuk segít a későbbi ceruzafogás megtanulásában. És ne felejtsük, 100%-ban természetes méhviasz-alapanyaguknak köszönhetően az sem baj, ha kicsit megrágják őket... :) 

4. LOGICO Piccolo keret (LK2)

Alig egy hónapja a Logico Primo keret volt a sláger, ezen a héten viszont "nagytestvérét" a Logico Piccolót fedeztétek fel. A LOGICO készségfejlesztő kártyacsomagok rengeteg témában nyújtanak játékos feladatokat a gyerekeknek, az élet minden területét felölelve. A Piccolo család a 6-8 évesek számára készült. A kártyacsomagokat a kerettel együtt lehet használni, egy kerethez számtalan kártyacsomag vásárolható.

3. Buszmegálló (Bus Stop), ORCHARD TOYS OR032

Hop on, hop off! A budapesti városnéző buszok szlogenje illik a Buszmegállóra is, egyik héten fent van a listán, a másikon nincs, aztán megint felkerül... most épp a felkerülős hét van, és rögtön dobogós helyen végzett! Elképesztően sikeres társasjátéka ez az Orchard Toysnak - és a Katicának is! Az óvodásoknak szánt játékban csak annyi a feladatunk, hogy begyűjtsük a buszunkba a várakozó utasokat. Egyszerűen nagyszerű játék, ami közben a gyerekek megtanulják a dobókocka használatát és fejlődik a számolási készségük is.

 

2. Pergaminpapír szett 16*16 cm 11 szín 100 lap

Hogy már az iskolára készültök, vagy csak kreatívkodni akartok még egy utolsót ezen a nyáron, ki tudja? Egy a lényeg, a 16x16 cm-es pergaminpapírokat tartalmazó csomagunk az igen előkelő második helyen végzett ezen a héten. A 100 lapos csomag 11 színben igen sok origamizásra, ablakdísz készítésére ad lehetőséget, a felhasználási módja szinte végtelen...


1. Mókás Sudoku, mágneses utazójáték, Miniland ML31960

És igen, sikerült a címvédés! A képzeletbeli heti dobogó csúcsán ezúttal is a Mókás Sudoku! :)

Agytorna, vidámság, ez a két jellemzője van ennek vidám játéknak. Mivel mágneses, egy hosszú autóúton is kényelmesen lehet vele játszani. Tudtad, hogy van "párja" is, a Mókás Tangram?

 

Mi a véleményed, jól válaszottak a múlt heti vásárlóink? :) 

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is!