Blog

Regisztrálok, tehát vagyok

2022.11.08 13:31
Regisztrálok, tehát vagyok

Regisztrálni nyűg? Dehogy! Elmondjuk, mit nyersz vele!

Sokan szeretnek regisztráció nélkül vásárolni, mert gyorsnak TŰNIK.

De ha belegondolsz, az adataid így is, úgy is meg kell adni ahhoz, hogy kiszállítsák számodra a vágyott termékeket, tehát akkor miért ne lehetnél regisztrált vásárló, ha az még ráadásul előnyökkel is kecsegtet?

 

 

 

Íme, itt vannak az indokaink, miért jó NEKED, ha regisztrálsz:

  • Szuper játékaink vannak, ezért tudjuk, hogy úgyis visszajössz hozzánk vásárolni. :) De ha újra eljössz, csak be kell lépned, és nem kell újra meg újra megadni a címed, adataid. Hát nem kényelmes?
  • Ráadásul pontokat gyűjthetsz, amiket már a következő vásárlásnál felhasználhatsz (és úgyis visszajössz :) ). Sőt, már a regisztrációért pontokat kapsz! A pontokat egy az egyben (1 pont=1 ft) arányban válthatod be a későbbiekben. És tudtad, hogy vannak olyan akcióink, amikor a vásárlásodért dupla pontot írunk fel?
  • Hűha, nem fogadja el a kártyám a Barion! Mit csináljak? - Ilyen telefonhívást többet is kapunk. Erre is a regisztráció a megoldás: lépj vissza a fiókodba és próbáld meg újra a Barionnal fizetést, vagy állítsd át a fizetési módot másra, többféle fizetési mód közül is választhatsz!
  • Kinéztél magadnak játékokat, de majd csak később vennéd meg? Add a kedvenceidhez! Belépés után máris látod, mi van a listádon, és hátha éppen akkor akciós. ;)
  • Visszakövetheted eddigi vásárlásaidat - és persze a pontgyűjtő számlád egyenlegét is bármikor lekérdezheted!
  • Elköltöztél? Megváltozott a telefonszámod? Az adataidat is bármikor módosíthatod!
  • És végül: biztosan nem maradsz le azokról az akciókról, amikkel visszatérő vásárlóinkat örvendeztetjük meg.
  • De ha "névtelen" vagy, akkor sajnos nem tudjuk, hogy már jártál nálunk... :( Na jó, ehhez még a hírlevelünkre is fel kell iratkoznod!... :)

Ugye, hogy van értelme regisztrálni? Meggyőztünk? Kattints IDE és regisztrálj most - vásárolj bármikor! :)

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is! :)