Blog

Katicások kedvencei - 2021/29. hét

2021.07.27 10:06
Katicások kedvencei - 2021/29. hét

Ezen a héten is izgalmas a lista!

Mindig izgalommal bújjuk a rendeléseket, hogy vajon ezen a héten mi lesz a menő játék? Mert ez szinte hétről hétre változik, de egy biztos: katicás játékkal sosem nyúltok mellé! Lássuk hát, mit vásároltatok a legtöbben a múlt héten? 

10. Katicabogaras játék (The Game of Ladybirds), Orchard OR009

Vajon mi lehet a Katica kedvenc játéka? Fogós kérdés... :D Szerencsére nem csak a mi egyik kedvencünk a Katicabogaras játék az Orchard Toystól, hanem a tiétek is! A gyerekek számára nincs könnyebb, mint ezekkel a cuki katicákkal megtanulni számolni!

9. Ékköves vászonkészítő szett, lovas - Sentosphere SA2024

Ezen a héten is a kedvencek között van ez a Sentosphere készlet, amivel pompás, csillogó vászonképet lehet készíteni, amit bekeretezve a falra is ki lehet tenni. Igazán jó választás lórajongóknak!

8. Homokszórós képek, farm állatok, képkeretté alakítható dobozban - Sentosphere SA88077. Íráselőkészítő sablonok, Miniland, ML31861

A homokszórós képek új csomagolásban jelentkeznek idén. Eddig a Sentosphere 2 kép csomagolását újította meg, de sorban érkezik a többi is. Az egyik új csomagolású sablimage-kép a Farm állatok, ami rögtön nagy kedvencetek lett. A csomagolás újdonsága, hogy egyrészt a doboz perforáció mentén nyílik, másrészt maga a doboz alakítható képkeretté.

7. Íráselőkészítő sablonok, Miniland, ML31861

Lassan-lassan vége a nyárnak. :( Egy-két hét és már az iskolai eszközökért járunk a boltba, nem a játékokért. Ez a Miniland íráselőkészítő sablon azonban remekül ötvözi a kettőt: a tanszert és a játékot. Az ezzel játszó gyerekek az iskolában könnyebben megtanulhatnak írni, biztosabb lesz a ceruzafogásuk.

6. Aquarellum, lovagok, Sentosphere SA695

Ki ne szeretne lovag lenni? Ezzel a színpompás Sentosphere készlettel a legapróbb részletekig kidolgozhatjuk egy középkori lovag teljes ruházatát, fegyverzetét!

5. Csavarozós játék, Mosaic Art 3D, 181 db-os, Miniland, ML95020

Csavarozós játékból sosincs elég, ez a mi tapasztalatunk itt a Katicánál. Ez a szintén Minilandes csavarozós játék, ami ezen a héten a sok közül a kedvencetek lett, abban különbözik a többitől, hogy 3D-ben lehet vele alakzatokat építeni! 

4. Pótlapok homokszórós képekhez, lovak, Sentosphere SA887 R

Még van a készletben homok, de a képek mind elkészültek? Semmi gond, Szinte minden készlethez kaphatóak pótképek! Ezek is igen népszerűek, ezen a héten a lovas pótkép-készlet majdnem dobogós helyig jutott a listán! Úgy tűnik, ez a nyár a lovak barátainak nyara... :)

3. ECO Activity Csavarozós játék, 28 db-os, MINILAND, ML32155

A múlt héten, sőt az azelőtti héten is szerepelt a listában a Miniland egyik idei újdonsága, ami ezen a héten a második csavarozós játék a népszerűségi listán. A gyerekek TÉNYLEG szeretnek csavarozni! :) A játék a praktikus füles dobozban akár a strandra is kivihető, és ha a gyerkőc megunta a pancsizást, jöhet egy kis csavarozás az árnyékban! Nem elhanyagolható szempont, hogy a készlet 100%-ban környezetbarát műanyag, és még a doboza is újrahasznosított kartonból készült.

2. Ugrálókötél, 3 méteres, kender 

Néha a legegyszerűbb játékok a legjobbak, nemigaz? 


1. Mókás Sudoku, mágneses utazójáték, Miniland ML31960

Agytorna, vidámság, ez a két jellemzője van ennek a mókás sudokunak. A sudoku évek óta virágkorát éli, ideje volt, hogy végre egyszer toplistás legyen. Mivel mágneses, egy hosszú autóúton is kényelmesen lehet vele játszani. Ez a játék is a Minilandtl származik, így elmondhatjuk, ezen a héten a Miniland volt a nyerő márka. :) 

 

Mi a véleményed, jól válaszottak a múlt heti vásárlóink? :) 

 

Tetszett a poszt? Akkor nézz be hozzánk Facebookon is!