Blog

Adventre ajánljuk

2021.11.02 09:36
Adventre ajánljuk

Nemsokára újra itt az advent, az év sokak által várt legkedvesebb időszaka. :)

Az adventi naptárak segítenek az ünnepre való felkészülésben, ráhangolódásban, sok családban már elengedhetetlen kellékei a karácsonyvárás izgalmának.

Két különleges adventi naptárral készültünk az idei szezonra.

Czirják Erika mesés adventi kalendáriuma valóban "mesés", hiszen minden napra egy újabb mesét varázsolhatunk elő a naptárból. A történetek folytatásosak, amikben Bejgli, Csillagszóró, Fahéj, Girland, Csengettyű és a többiek kalandjait élhetjük át 24 estén keresztül.... A mesék lapjai borítékká hajtogathatóak és kifüggeszthetőek, hogy aztán karácsony után eltegyük őket a következő esztendőre vagy az újabb generációknak!

Másik ajánlatunk is legalább ilyen különleges, hiszen a Sentosphere illatos kalendáriuma nem a megszokott módon kalauzol minket végig az adventi időszakon. Minden nap egy-egy új illatkapszula kerül elő a naptárból, amik hagyományos karácsonyi illatokat rejtenek magukba. Így otthonunk igazán karácsonyi illatfelhőbe burkolhatjuk az ünnep idejére, és ki ne tudná, hogy sokszor egy-egy illat jobban visszahozza régmúlt idők karácsonyait, mint egy fénykép? Ráadásul az illatok történetéről és az ünnepben való szerepükről is sokat megtudhatunk. És ez még mindig nem elég, mert ha elmúlik az ünnep, a kalendárium átváltozik memóriajátékká!

Nézzétek meg a cikk alatt a két különleges adventi naptárat és válasszatok kedvetekre - vagy válasszátok akár mindkettőt, mielőtt elfogynának! :)

Kellemes karácsonyi készülődést!