Csótánypárbaj - Kakerlaken Duell

Csótánypárbaj - Kakerlaken Duell
Csótánypárbaj - Kakerlaken Duell
Csótánypárbaj - Kakerlaken Duell
Csótánypárbaj - Kakerlaken Duell
Csótánypárbaj - Kakerlaken Duell
Raktáron
5 380 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Csótányok! Pfuj! Vagy mégsem?

Ha hiszed, ha nem, a győzelemhez meg kell tanulod, hogyan kell egy csótányt magadhoz édesgetni!

Cikkszám
14533
Ajánlott életkor
8 – 16 év
Termék állapota
Kifutó
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A nagysikerű Csótánypóker után most megérkezett a játék kétszemélyes változata! A Csótánypárbaj egy gyors, egyszerű blöffölős társasjáték, ahol jó, ha értesz a meggyőzéshez.

Ha sikerült egy csótányt magadhoz csalogatni, megnyerted a játékot! És hogyan csináld? Nos, először is, vegyél elő egy kosárnyi szemetet, szórd szét magad körül, és a sikered garantált lesz! Elhitted? Nem? Remek! Máris szuper találgató lennél! Ugyanis a játékban két szerepet ölthettek magatokra felváltva, ami a találgató és a blöffölő szerepe lesz.

A játék során egy 4x9-es négyzetes táblán fogtok játszani, aminek a közepén csücsül négy csótány. Minden forduló elején a blöffölő lehelyezi maga elé a fekete négyzetes köveket, a találgató pedig egyesével felfordítja azokat. Ha zöldet fordít fel, az adott oszlopban lévő csótány egy mezővel közelebb óvakodik hozzá. Ha piros X-et, akkor nem fordíthat fel több követ, és a fel nem fordított blöff kövek oszlopaiban a csótányok az ellenfél felé araszolnak egyet.

Ezután a játékosok szerepet cserélnek, és ez így megy mindaddig, míg valakihez meg nem érkezik egy csótány. Ha esetleg még egy kis csavarra vágynátok a játékban, lesz rá lehetőségetek, a Royal játékszabályvariánsban. Csótány csalogatásra fel!

A játék kiválóan fejleszti a szabálytudatot, a logikai gondolkodást, a szándékos figyelmet, koncentrációt, a megfigyelőképességet, az ítélőképességet, a kifejezőkészséget, a verbalitást, szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a kitartást, és a kudarctűrő képességet.


Adatok
Cikkszám
14533
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!