Kaspó

Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Raktáron
13 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Szobanövény-rajongók jelszava? Minél zöldebb, annál jobb! Zöldítsd be most te is otthonodat mindenféle növényfajtával! Szemnek és léleknek egyaránt gyönyörködtető illusztrációkkal, növényekkel találkozhatsz ebben a családi kártyalehelyezős társasjátékban!

Cikkszám
16973
Ajánlott életkor
10 – 99 év
Játékosok száma
1 – 5 fő
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A Kaspó egy szettgyűjtögetős, kártyalehelyzős családi társasjáték a nagyobbaknak. Szobanövény-rajongók versenyre fel! Vajon kinek sikerül a legszebben, legdekoratívabban elhelyeznie növényeit a lakásában? Ugye a locsolásról sem felejtkeztek el, hogy minél inkább növekedjenek? Kihívásokkal teli, térbeli kártyajáték 1-5 játékos számára, ahol 13 forduló során egy 3x5-ös területű lakás fog kialakulni, tele szebbnél szebb növényekkel, berendezési tárgyakkal. Változó pontozási célokkal a Kaspó minden egyes játéka egy új térbeli kihívást állít a játékosok elé. Legyen a tiéd a legzöldebb és leghangulatosabb lakás kerek-e vidéken!

A játékkal fejlődik a logikai gondolkodás, az térbeli irányok felismerése, a térlátás, a megfigyelőképesség, az összefüggések felismerése, a feladattartás, a feladattudat, az önálló feladatmegoldásra való képesség, a manipulációs képesség, a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a tapintásos érzékelés, a színfelismerés, a kitartás és a türelem, ezért akár fejlesztő játéknak is kiváló gyerekjáték.


Adatok
Cikkszám
16973