Kaspó

Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Kaspó
Nincs raktáron
14 620 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Szobanövény-rajongók jelszava? Minél zöldebb, annál jobb! Zöldítsd be most te is otthonodat mindenféle növényfajtával! Szemnek és léleknek egyaránt gyönyörködtető illusztrációkkal, növényekkel találkozhatsz ebben a családi kártyalehelyezős társasjátékban!

Cikkszám
16973
Ajánlott életkor
10 – 99 év
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is
Játékosok száma
1 – 5 fő
A vásárlás után járó pontok: 146 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Nincs raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

A Kaspó egy szettgyűjtögetős, kártyalehelyzős családi társasjáték a nagyobbaknak. Szobanövény-rajongók versenyre fel! Vajon kinek sikerül a legszebben, legdekoratívabban elhelyeznie növényeit a lakásában? Ugye a locsolásról sem felejtkeztek el, hogy minél inkább növekedjenek? Kihívásokkal teli, térbeli kártyajáték 1-5 játékos számára, ahol 13 forduló során egy 3x5-ös területű lakás fog kialakulni, tele szebbnél szebb növényekkel, berendezési tárgyakkal. Változó pontozási célokkal a Kaspó minden egyes játéka egy új térbeli kihívást állít a játékosok elé. Legyen a tiéd a legzöldebb és leghangulatosabb lakás kerek-e vidéken!

A játékkal fejlődik a logikai gondolkodás, az térbeli irányok felismerése, a térlátás, a megfigyelőképesség, az összefüggések felismerése, a feladattartás, a feladattudat, az önálló feladatmegoldásra való képesség, a manipulációs képesség, a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a tapintásos érzékelés, a színfelismerés, a kitartás és a türelem, ezért akár fejlesztő játéknak is kiváló gyerekjáték.


Adatok
Cikkszám
16973
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!