Medvepark

Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Medvepark
Raktáron
17 200 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

"Brumm-brumm Brúnó, mókás medve..." Ki ne szeretné a nagy, bolyhos medvéket? Medve kedvelőknek kifejezetten ajánlott ez a medvepark építős játék, ahol lehetőségetek lesz a saját parkotokat megépíteni mindenféle medvefajtával!

Cikkszám
16976
Ajánlott életkor
8 – 99 év
Játékosok száma
2 – 4 fő
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is
A vásárlás után járó pontok: 172 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A Medvepark egy szettgyűjtőgetős, lapkaelhelyezős "építkezős" családi társasjáték, ami a medvék világába kalauzol el kisebbet-nagyobbat egyaránt. A park építése során mindenki választ egy kezdő területkártyát, amire a választott alakzatokat kell majd letennie. Az alapterületről ezek a "tetrisz formák" nem lóghatnak le. Minden lehelyezést jól gondolj meg, mert a letakart szimbólumok segítségével juthatsz új, értékesebb lapkákhoz, vagy újabb területekhez, amerre a parkodat bővítheted. A játék akkor ér véget, amikor valamelyik játékos teljesen beépített négy területlapkát. Ezután értékeljétek ki, hány pontot ér a parkotok, és a legtöbb szerző játékos nyeri a játékot.

A játékkal fejlődik a logikai gondolkodás, az térbeli irányok felismerése, a térlátás, a megfigyelőképesség, az összefüggések felismerése, a feladattartás, a feladattudat, az önálló feladatmegoldásra való képesség, a manipulációs képesség, a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a tapintásos érzékelés, a színfelismerés, a kitartás és a türelem, ezért akár fejlesztő játéknak is kiváló gyerekjáték.

A doboz tartalma: 1 db játéktábla, 28 db állatház, 16 db parkterület, 52 db zöldterület, 16 db medveszobor, 12 db kifutó, 30 db feladat és egy magyar nyelvű játékszabály.


Adatok
Cikkszám
16976