Blog

GLS kártyás fizetés

2022.11.17 17:13
GLS kártyás fizetés

Mostantól minden GLS futárnál elérhető a bakkártyás fizetési lehetőség!

Végre sikerült megtöltened a kosarat jobbnál jobb játékokkal? 

Bizonyára nem kevés időbe telt minden játék fényképét megnézni, elolvasni a leírását, hogy melyik mit tud, végig gondolni, hogy tényleg hasznos játék lesz-e a gyermekünknek, és nem csak egy újabb porfogó.

Ilyenkor az ember már csak leadni szeretné a rendelését, és várni a csomagot.

Igen ám, de hogyan is kerüljenek haza a játékok a virtuális kosárból?

Ebben lesz most segítségetekre ez a bejegyzés, hogy nektek, vevőknek, minél egyszerűbb, gyorsabb legyen a vásárlás!

Többféle szállítási és átvételi módra van lehetőség webáruházunkban.

Nekünk, Katicáknak, nagyon fontos, hogy a gondosan összeválogatott, becsomagolt játékaink biztonságban és mindig időben megérkezzenek hozzátok!

Ezért is választottuk a GLS színvonalas csomagszállítását, hogy a vásárlóink gyorsan és biztosan mindig kézhez kapják csomagjaikat! Ugyanakkor az is szempont volt, hogy kellően rugalmas legyen a szállítás ebben a változó világban.

 A GLS flex delivery szolgáltatásának köszönhetően, nem lesz váratlan csomagotok, mivel a kiszállítást megelőzően tájékoztatnak sms-ben az átvétel napjáról. Ha úgy adódna, az sms-ben megadott GLS Delivery Manager online elérhetőségén még változtatni is tudtok a kiszállítás időpontján vagy akár a megadott helyszín címén is. Átirányításra is van lehetőség egy GLS csomagpontra vagy automatába.

Valamennyi átvételi módjuknál a csomag fizethető bankkártyával is, ha az utánvételes fizetési módot választjátok plusz 500 ft pénzkezelési díjat számol fel a futárszolgálat.

  • GLS házhozszállítás: 1990 ft
  • GLS csomagPontok: 1990 ft
  • GLS csomagautomaták: 1990 ft

 

  • Személyes átvétel:
  • Katica raktár (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93. PPCenter, III.épület, 11. ),díjmentes. Van lehetőség a helyszínen fizetni készpénzzel, a bankkártyás fizetés egyelőre nem elérhető.
  • Solymári Virágbolt (2083 Solymár, Mátyás király utca 30.): 500 ft kezelési költség.Csak megrendelés-átvétel van, nincs helyszíni értékesítés.

 

Válasszátok a számotokra legkényelmesebb átvételi módot, mi pedig már röptetjük is Katica szárnyainkkal sebtében a csomagotokat!