Chicken out! kártyajáték

Chicken out! kártyajáték
Chicken out! kártyajáték
Nincs raktáron
3 500 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Vidám, pörgős kártyajáték a számolási készség fejlesztésére. Szerencsejáték, ami nem nélkülözi a stratégiai döntéseket sem és még a memóriánkra is szükség van, ha nyerni akarunk.

Nyerhetünk, ha előbb fogynak el a kezünkből a lapok, de a rókák lesben állnak, hogy megakadályozzanak minket ebben...

7 éves kortól ajánlott játék

Cikkszám
15644
Ajánlott életkor
7 – 10 év
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Nincs raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

A Piatnik Chicken Out! kártyajátéka akár az egész családnak vidám szórakozást nyújt, emellett segít a számolási készségek fejlesztésében.

A parti során az a célunk, hogy a mi kezünkből fogyjanak el előbb a lapok, azonban nem csak ártatlan sárga csibelapok, de piros tyúk és rókalapok is megbújnak a pakliban....

A játék menetében egymás után teszünk le lapokat az előttünk lévő saját lefordított paklink tetejéről az asztal közepére, majd összeadjuk, kivonjuk vagy többszörözzük a kijátszott lapok számértékét attól függően, milyen lapot játszottunk ki. A saját paklink lapjait még mi magunk sem láthatjuk!

Ha ránk kerül a sor, és a saját letett lapunkkal együtt a kijátszott lapok értéke meghaladja a 21-et - pechünk van! Ugyanis ilyenkor az összes kijátszott lapot magunkhoz kell vennünk és a saját paklink aljára kell helyeznünk. Ha a lapok összege éppen 21, a lapok kikerülnek a játékból ha pedig annál kevesebb, de eléri a 11-et, dönthetünk, hogy megállunk, vagy vállaljuk a rizikót...

A játék során szükség van a memóriánkra, és a stratégiaalkotó képességünkre is, hiszen fel kell tudni mérni, vajon melyik lapból hány lapul még a játékosok paklijaiban?

Játékosok száma: 2-5 fő

Ajánlott életkor: 7 éves kortól


Adatok
Cikkszám
15644
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!