CHOROI pentaton furulya, extra 432 Hz-es

CHOROI pentaton furulya, extra 432 Hz-es
CHOROI pentaton furulya, extra 432 Hz-es
Rendelhető
29 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Előrendelhető

A gyermekek nevelésében elengedhetetlen a zenei képzés, mely segít mindenfajta stílus és korszak zenéjének élvezetében. A zenetanulás kitartásra és koncentrációra nevel, és jó hatással van az általános tanulási képességekre is.

A vásárlás után járó pontok: 1 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Nincs raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

A Choroi furulyák jellemzője a meleg, könnyed, hajlékony hangzás. A hasonló, hagyományos hangszerekhez képest a Choroi furulyák hangja élőbbnek hat. 

Ez az egyedi hangminőség sajátos játékstílust vonz magával: aktív fújás helyett szabad kilégzés adja a hangzás alapját. A szájüreg és az ajkak elhelyezése is hozzájárulnak a hangminőséghez. Az ujjbegyek könnyedén érintik a speciálisan kialakított lyukakat, a félhangokat is könnyű képezni a lyukak félig való lefedésével.

A pentaton furulyákat kifejezetten gyermekek számára, főleg közös zenélésre fejlesztették ki. Használata különösen kedvelt a Waldorf iskolákban. Könnyű hangképzése és közös megszólaltatáskor hallható lágy hangzása a gyermekeknek szánt hangszerek klasszikusává avatta a pentaton furulyát. Jelenleg a világon több, mint 200.000-en használják.

Kiegészítők: fából készült furulyatisztító, textil furulyazsák.


Méretek: körtefa-furulya

  • hossz: kb. 27 cm
  • átmérő: kb. 23 mm,

A furulyákat lenolajjal kezelték.


Furulyaolaj külön rendelhető hozzá 3019, 2795 cikkszámon.


Adatok
Cikkszám
4633
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!