Dobble Jégvarázs

Dobble Jégvarázs
Dobble Jégvarázs
Dobble Jégvarázs
Dobble Jégvarázs
Dobble Jégvarázs
Dobble Jégvarázs
Dobble Jégvarázs
Dobble Jégvarázs
Dobble Jégvarázs
Nincs raktáron
5 490 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Olaf! Anna! Ah! Sven, a rénszarvas volt az!

Te képes leszel megtalálni a kártyákon lévő meseszereplők közül azt az egyet, aki itt is, ott is van?

De, vigyázz! Most nem lecsapni kell, mert a kártyát az viszi, aki hamarabb kimondja a nevét!

Cikkszám
16842
Ajánlott életkor
4 – 12 év
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is, Társaságoknak is
Játékosok száma
2 – 5 fő
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Nincs raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

Gyorsaság, megfigyelés, reflex, erre a háromra feltétlen szükséged lesz a nagysikerű Dobble család legújabb tagjánál, a Dobble Jégvarázs családi partijátéknál.

A játék célja, hogy a többiekhez képest hamarabb megtaláld az azonos mesefigurát, és kimond a nevét. Ennyi. Vagy mégsem? Kis doboz, egyszerű cél, mégis rengeteg lehetőség.

Az egyszerű mechanikáját felhasználva, öt különböző játékot találtak ki, ahol hol gyűjteni kell a kártyákat, hol megszabadulni tőlük. De akármelyik szabályváltozat is legyen, amivel majd játszotok, a lényege nem fog változni egyikben sem. Szinte hihetetlen, nem? 55 darab kártya, mindegyiken 6-6 különböző kép, és mégis mindig pontosan egy meseszereplő azonos! Legyél akár kicsi, legyél akár nagy, egyaránt próbára fogja tenni a megfigyelő képességedet!

Bár a játék 6 éves kortól ajánlott, valójában kisebbek is tudnak vele játszani. Velük először érdemes a kártyalapok tartalmát átbeszélni, megismerni, hogy mi-micsoda, mi a neve. Utána indulhat is a játék!

A bevezető játékot célszerű a pöttömökkel játszani, amivel csak két lap kerül felcsapásra. Ha sikerült a megfelelő nevet kimondani, be lehet gyűjteni a kártyákat, és újabb kettő következik a pakliból.

A játék kicsi fémdobozban van, így utazós, és vízparti játéknak is kiváló.

A játék kiválóan fejleszti a megfigyelőképességet, a feladat tudatot, a feladattartást, a szándékos figyelmet, az ügyességet, a gyors reagálási képességét, a koncentrációt, a vizuális memóriát, a verbalitást, a kitartást, a türelmet, és a kudarctűrő képességet.


Adatok
Cikkszám
16842
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!