Aranyásók 2.

Aranyásók 2.
Aranyásók 2.
Aranyásók 2.
Aranyásók 2.
Aranyásók 2.
Aranyásók 2.

Aranyásók 2.

Raktáron
2 700 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Csak az Aranyásók 2 kártyajáték csak az Aranyásók: alapjátékkal együtt játszható kiegészítő.

Ha család és a baráti kör imádta az Aranyásókat, akkor az Aranyásók 2 kötelező darab! Új alagutak, ajtók, létrák és új szerepek, például főnök és geológus teszik még izgalmasabbá az aranyásást, és persze a jó öreg szabotőr sem hiányozhat a játékból továbbra sem.

A kiegésztő használatával a játékosok száma 12 főre nőhet.


Élj a lehetőséggel! 

A 2022. január 31., éjfélig leadott minden 15 000 forint feletti megrendelést INGYEN szállítjuk ki - a raktáron lévő termékekből! További részletek >>

A szálíltás díja 15 000 Ft alatt is csak 1200 Ft!

Cikkszám
6634
Ajánlott életkor
8 – 16 év
Játékosok száma
3 – 12 fő
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az Aranyásók: alapjáték nagy népszerűsége miatt a játék tervezői megalkották az Aranyásók 2-t, melyben a feladat ugyanaz: alagutat kell ásni a remélt kincsig, és a szabotőr dolga, hogy ezt megakadályozza.

A játék elején mindenki titkos szerepkártyát kap, melyről megtudhatja, vajon ő-e a szabotőr? Ha igen, az egész játék folyamán arra kell törekednie, hogy megakadályozza, hogy a bányászok eljussanak a kincsig. Ha sikerül, övé az arany, de ha kudarcot vall, kimarad az aranyosztásból.

Az Aranyásók 2-ben - mely csak az alapjátékkal együtt játszható - új alagutakat lehet ásni, ahol ajtók, létrák segítik a közlekedést és új szerepkártyák is várnak a játékosokra, így ezzel a kiegészítővel már 12 fő is együtt tudja ásni az aranyat.

Játékosok száma: 3-12 fő

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Adatok
Cikkszám
6634
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!