Turbino légzéstechnikai fejlesztő játék, GS2005

Turbino légzéstechnikai fejlesztő játék, GS2005
Turbino légzéstechnikai fejlesztő játék, GS2005
Nincs raktáron
7 910 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Turbino egy izgalmas játék, ami a lélegzetáramlás erősségének kontrolljáról szól. A propellert mozgásba hozni egyszerű, de megállítani nehéz. Ez kihívás minden gyerek számára, de alkalmas a beszédproblémákkal küszködő gyerekek légzés gyakorlására is.

Cikkszám
11412
Ajánlott életkor
4 – 15 év
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is
A vásárlás után járó pontok: 79 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A beszéd a levegővétel, a hangképzés és a szájmotorika koordinált összjátéka. A gyerek a levegővétel gyakorlatokkal megtanulja a kilégzés erősségének és irányításának a kontrollját. Egyidejűleg erősíti a kitartást. Olyan erővel szabad a propellert megfújni, hogy az a megnevezett ábránál álljon meg.

Fejleszti a légzéstechnikát, elősegíti a helyes beszéd kialakulását.

A játékot két gyerek játszhatja, akik fújással pörgetik a propellert. A legjobb eredményt úgy érhetjük el, ha a propeller szélén lévő színes körökre irányítjuk a levegőt, ezért fontos, hogy a játék egy magasságban legyen a gyerekek arcával.

A készlet a kör alakú játéktáblán és a propelleren kívül egy mindkét oldalán képeket ábrázoló körsablont, 10 darab szürke, 10 darab narancssárga gumigyűrűt, valamint ezeknek a tárolására alkalmas zacskót is tartalmaz.


Anyaga: műanyag, gumi

Játékosok száma: 2 fő részére

Ajánlott életkor: 4-15 éves korig


Adatok
Cikkszám
11412
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!