Ganz Schön Clever

Ganz Schön Clever
Ganz Schön Clever
Ganz Schön Clever
Ganz Schön Clever
Ganz Schön Clever
Nincs raktáron
3 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Ganz schön clever az utóbbi idők slágerjátéka, egyformán kedvence azoknak, akik a rövid játékokat kedvelik, de azoknak is kellő élményt nyújt, akik játék közben szeretnek gondolkodni is - pedig nem kell hozzá más, csak pár dobókocka, toll és pontozólap. Bárhol elővehető, és akár egyedül is játszható.

A játék során dobókockákkal dobunk és el kell döntenünk, a dobott értékek közül melyiket jelöljük be a pontozólapunkon. A feladat egyszerű, de minél több végső pontszámot elérni annál nehezebb...

Gyors, pörgős taktikai játék az egész családnak!

A Ganz schön clever a legrangosabb társasjátékdíj, a német Spiel des Jahres (Az Év játéka) egyik TOP3 jelöltje volt a gémerjátékok kategóriában 2018-ban.

Cikkszám
15892
Ajánlott életkor
8 – 16 év
Játékosok száma
1 – 4 fő
Kiknek ajánljuk még?
Felnőtteknek is, Intézményeknek is
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A Ganz schön clever Wolfgang Warsch játéka, melyben 4 játékos küzd a legtöbb pontszám eléréséért.

6 különböző színű kockával dobunk, és a dobás után a dobó eldöntheti, a hatból melyik 3 kockát használja fel arra, hogy a pontozólapján bejelölje az értéküket a kocka színének megfelelő mezőben. A többi játékos a dobó által fel nem használt kockák közül választhat egyet és jelölheti be az értékét a saját lapján. A következő körben a dobótól balra ülő játékos lesz a dobó. Egy forduló addig tart, míg mindenkire rá nem került a sor dobóként.

A játék eltérő számú fordulóból áll, a játékosszámtól függően.

A játék végén az nyer, aki ügyesebben választotta ki a kockákat akkor, amikor ő volt a dobó és még ügyesebben válogatott a mások által fel nem használt kockákból.

A játék kiválóan fejleszti a

  • taktikai készséget
  • gyors döntés meghozatalára való képességet
  • számolási képességet

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Adatok
Cikkszám
15892
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!