Stragoo Out Side In - Ami kinn, az benn

Stragoo Out Side In - Ami kinn, az benn
Stragoo Out Side In - Ami kinn, az benn
Raktáron
1 590 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Jók a reflexeid? Jó megfigyelő vagy? Mérjétek össze magatokat ebben az egyszerű mégis nagyszerű játékban! Ki fogja a legtöbb lapot maga elé gyüjteni? Vágjatok bele és győzzön a gyorsabb!

Cikkszám
15223
Ajánlott életkor
5 – 16 év
Kiknek ajánljuk még?
Felnőtteknek is, Intézményeknek is
Játékosok száma
2 – 6 fő
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

Megfigyelőkészséget, memóriát, reakciókészséget, problémamegoldó képességet, kombinációs készséget, koncentrációt fejlesztő játék.

Ne aggódj, ha nem érted meg a szabályt első olvasatra, ha ránézel a lapokra és egy képpel szemléltetett példára, minden egy csapásra világos lesz!

Az Out-Side-In egy egyedi szabályokkal ellátott párosító kártyajáték. A lapok kör alakúak, a játék lényege pedig, hogy a kártyákból párokat alakítsunk ki úgy, hogy a „párosító” kártya belső körének szimbólumát vagy színét a többi felfordított kártya bármelyikének külső körén találhatószimbólumával vagy színével kell egyeztetni. Mindezt ráadásul úgy, hogy a „párosító” kártya külső körének ábrájának vagy színének szintén meg kell egyeznie a párosítandó kártya belső körén található ábrájával vagy színével is. Az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte össze.

A játék tartalma:

  • 75 db kártya
  • 1 db játékszabály

Adatok
Cikkszám
15223
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!