BILIBO - Citromsárga

BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
BILIBO - Citromsárga
Nincs raktáron
10 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Bilibo egy többszörösen díjazott játék, amit széles körben az egyik leginnovatívabb és legsokoldalúbb játéknak tartanak. Az egyszerű, mégis varázslatos vonzerője a kisgyerekek számára, köszönhetően ikonikus héjformájának és élénk színeinek, azonnal magával ragadja őket.

Cikkszám
9055
Ajánlott életkor
1 – 6 év
A vásárlás után járó pontok: 1 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Ez a játék nem csupán szórakoztató, hanem számos fejlődési területet is támogat. A Bilibo használata során a gyerekek fejleszthetik az egyensúlyérzéküket és a koordinációs képességeiket. A különleges formája lehetővé teszi, hogy a gyerekek kipróbálják és finomítsák a testmozgásukat, miközben játszanak.

A Bilibo rendkívül kreatív játék, amely ösztönzi a gyerekek képzelőerejét és kreativitását. Nincsenek korlátok, hogyan kell használni, így a gyerekek szabadon kombinálhatják és újra felfedezhetik a Bilibo sokoldalúságát. Lehet, hogy a Bilibo aznap egy kis hajónak vagy varázspatkónak fog számítani, de másnap már egy kalapnak vagy barlangnak.

A Bilibo kényelmes és stabil ülőhelyként vagy rázkódó járgánynak is használható, amely erősíti a gyermek testét és segít fenntartani az egészséges mozgást.

A Bilibo olyan játék, amely nemcsak kész megoldásokat kínál a gyerekeknek, hanem arra ösztönzi őket, hogy gondolkodjanak és alkossanak saját játékélményeket. Ez segít a kreatív gondolkodás és a problémamegoldó képesség fejlesztésében, miközben szórakoztatja a gyerekeket.

A Bilibo méretei ideálisak a kisgyermekek számára. Mérete 39 x 39 x 22 cm, és könnyű súlya (750 g) lehetővé teszi, hogy könnyedén hordozható legyen. Az elbűvölő színek pedig tovább fokozzák a Bilibo vonzerejét és a gyerekek érdeklődését.

A Bilibo egy olyan játék, amelyben a szórakozás és a fejlődés kéz a kézben jár.

A kisgyermekes szülőknek különösen ajánlott, mert számos előnyt kínál a gyermek fejlődése szempontjából.

Ez a játék elsősorban a gyermek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit fejleszti.

A gyerekek a Bilibo segítségével kipróbálhatják, hogyan tudnak egyensúlyozni és mozogni, miközben élvezik a játék örömét. Ez segít nekik megerősíteni a testüket és javítani a motoros készségeiket.

A Bilibo emellett serkenti a kreativitást és a képzelőerőt is. A gyerekek szabadon alakíthatják és átélhetik a Bilibo különböző szerepeit és funkcióit. Ez segíti őket abban, hogy fantáziájukat szabadon használják, és új játékötleteket alkossanak. A Bilibo lehet bármi, amit a gyerekek elképzelnek: hajó, kalap, hinta vagy bármi más, amit csak szeretnének.

 A Bilibo egy olyan játék, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a kognitív képességeiket, miközben élvezik a gondtalan játékot.

A játék fejleszti a:

  • Az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességéket
  • A kreativitást
  • A képzelőerőt
  • Az izomzatot, illetve az ízületeket
  • Kész megoldás helyett gondolkodásra ösztönzi a gyermeket

Mérete: 39 x 39 x 22 cm

Súlya: 750 g

Színe: citromsárga


Adatok
Cikkszám
9055
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!