Rumbatök, kicsi (rózsaszín alapon nyuszi)

Rumbatök, kicsi (rózsaszín alapon nyuszi)
Rumbatök, kicsi (rózsaszín alapon nyuszi)
Raktáron
1 380 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A kicsi mérete tökéletesen illeszkedik a kisgyermekek kezébe, lehetővé téve számukra,

hogy könnyedén megfogják és rázogassák.

Ez a fizikai interakció nemcsak az alapvető mozgáskészségeket és a kéz-szem koordinációt fejleszti,

hanem a finom motoros készségeket is,

amelyek alapvető fontosságúak a gyermek kognitív fejlődéséhez és az iskolai készségek kialakulásához.

Cikkszám
Sz6186-B
Ajánlott életkor
1 – 6 év
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is
Ajánlott
0-3 éves korig
EAN
6943738934909
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

A rumbatök jelentősége a korai fejlesztésben

Használata során keletkező kellemes hangok nemcsak felkeltik a gyerekek figyelmét, de segítenek az érzékszerveik fejlesztésében is. A különböző hangok és ritmusok megkülönböztetése hozzájárul a hallási érzékelés finomításához, miközben a gyerekek játékosan ismerkednek meg a zene alapjaival.

A ritmusérzék és zenei készségek fejlesztése

A rumbatökkel való játék során a gyerekek korán megismerkedhetnek a ritmussal és a zenei alapokkal. A rázogatás által előállított ritmusos hangok ösztönzik a gyerekeket, hogy mozogjanak és táncoljanak a zene ritmusára, ezáltal javítva ritmusérzéküket és mozgáskoordinációjukat. Ez a korai zenei expozíció elősegítheti a gyerekek zenei készségeinek és érdeklődésének fejlődését, ami pozitív hatással van az érzelmi jólétre és a kreativitásra.

A rumbatökkel való játék egyfajta meditatív gyakorlatként is szolgálhat. A ritmikus rázás és a kellemes hangok előállítása segíthet a gyerekeknek abban, hogy megtanulják, hogyan csillapítsák és irányítsák figyelmüket, ami a mai gyors tempójú világban különösen hasznos képesség. Mint egy csendes tengerparti hullámverés vagy egy nyugodt erdei szellő, a rumbatök hangjai hozzájárulhatnak a gyerekek lelki békéjének és jólétének erősítéséhez.

A szociális interakció és a játék öröme

A fajáték nemcsak egyéni, hanem csoportos játékra is kiválóan alkalmas, ösztönözve a gyerekeket a közös játékra és interakcióra. A közös zenélés és ritmusra való mozgás segíti a gyerekeket abban, hogy megtanulják, hogyan fejezzék ki magukat zeneileg, miközben erősítik a társas kapcsolatokat és fejlesztik kommunikációs készségeiket.

Tegye kosárba ezt a színes és ölelni való nyuszis rumbatököt, amely garantáltan szórakoztatja és fejleszti a gyerekeket. A játék nemcsak a kisebb gyerekek számára nyújt örömet a rázogatás során kellemes hangokkal, hanem elősegíti a korai zenei expozíciót és a szociális készségek fejlesztését is, így kiváló választás minden család számára, aki értékeli a minőségi és fejlesztő játékokat.


Adatok
Cikkszám
Sz6186-B
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!