Orvosi táska (cipzáras táskában)

Orvosi táska (cipzáras táskában)
Orvosi táska (cipzáras táskában)
Raktáron
8 480 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Szerepjáték: a tanulás és fejlődés játékos útja

A szerepjáték alapvető fontosságú a gyermekkorban,

mivel lehetővé teszi a gyerekek számára,

hogy különböző élethelyzeteket próbáljanak ki biztonságos és irányított környezetben.

Cikkszám
Sz7427
Ajánlott életkor
3 – 8 év
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is
Ajánlott
3-8 éves korig
EAN
6943738934237
A vásárlás után járó pontok: 85 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

Az "orvosi táska" használata során a gyerekek orvosoknak és ápolóknak képzelhetik magukat, így játékosan sajátíthatják el az egészségügyi ellátással kapcsolatos alapvető ismereteket és készségeket. Ez a fajta szerepjáték elősegíti az empátia, a felelősségvállalás és a gondoskodás érzésének fejlesztését, miközben a gyerekek megismerkednek az egészségügyi ellátás fontosságával.

A gyermeki kíváncsiság és kreativitás ösztönzése

A játékkészlet különböző eszközei és kellékei gazdag lehetőséget kínálnak a gyerekek számára a kíváncsiság és a felfedezés örömének megélésére. A különböző orvosi eszközökkel való játék serkenti a gyerekek kreativitását és problémamegoldó képességeit, miközben játékosan tanulnak az emberi testről és az egészségmegőrzésről. A játékidő során felmerülő "betegségek" és "kezelések" kitalálása elősegíti a szerepjátékok változatosságát és dinamizmusát, ösztönözve a gyerekeket arra, hogy új szcenáriókat és megoldásokat találjanak ki.

Szociális készségek fejlesztése

Az orvosi táska készlet használata közös játékra ösztönzi a gyerekeket, lehetővé téve számukra, hogy barátaikkal és családtagjaikkal együtt játsszanak. Ez a közös játékidejük javítja a kommunikációs készségeket, a csapatmunkát és az együttműködést. A gyerekek megtanulják, hogyan osszák meg egymással a játékeszközöket, hogyan hallgassanak meg és fogadjanak el különböző véleményeket, és hogyan dolgozzanak együtt a közös célok elérése érdekében.

Tudományos kíváncsiság és kritikus gondolkodás

A játék és a szórakozás eszköze, hanem a tudományos kíváncsiság és a kritikus gondolkodás fejlesztésének is. A gyerekek játék közben természetes módon tesznek fel kérdéseket az emberi test működéséről, az egészségügyi ellátásról és az orvosi eszközök céljáról. Ezek a kérdések vitákat és kutatásokat ösztönözhetnek, amelyek tovább bővítik a gyerekek ismereteit és ösztönzik őket a kritikus gondolkodásra és a tudományos felfedezésre.

Tegye kosárba a terméket, hogy egy különleges játékot ajándékozhasson!


Adatok
Cikkszám
Sz7427
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!