Méhviaszceruza Waldorf válogatás 8 db, fém dobozban Stockmar wawa

Méhviaszceruza  Waldorf válogatás 8 db, fém dobozban    Stockmar  wawa
Méhviaszceruza Waldorf válogatás 8 db, fém dobozban Stockmar wawa
Raktáron
5 160 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Mindenki hallott már a Stockmar viaszkrétáról. Ez nem meglepő. Megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészeti igényeknek. Elegáns kialakítás, vonzó csomagolással és kellemes illattal. Legyen szó rajzolásról, festésről, nagyméretű felhordásról, rétegezésről, és a színek olvasztásáról, a Stockmar viaszkréták évekig ígérik a tiszta rajzolás örömét. A kiváló rajztulajdonságok (nincs morzsolódás, ragasztás, maszatolás stb.)

Cikkszám
16963
Ajánlott életkor
4 – 12 év
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

A Stockmar cég méhviasz termékei egyedülállók a magyar piacon. A viaszból és méhviaszból készült kréták, ceruzák kiválóan megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészeti elvárásoknak. 

A méhviasz ceruzák színének ragyogása, sokoldalú használata és illata feléleszti a gyermekek érzékeit.  Legyen szó akár rajzolásról, festésről, rétegzésről, kaparásról, a színek megolvasztásáról a Stockmar termékek évekig tartó tiszta és örömteli rajzélményt nyújtanak.

Elegáns megjelenése, kellemes illata, kiváló tulajdonságai (nem tartalmaz mérgező anyagokat, nem morzsálódik, nem ragad, nem kenődik, stb…), teszik a Stockmar méhviasz ceruzát a művészeti oktatás elsődleges kellékévé/ eszközévé.

A játék tartalma: 8 színű (fémdobozban) Waldorf válogatás 

Színek: 01 karmin piros | 02 Vermilion | 03 narancssárga | 04 aranysárga | 05 citromsárga | 07 zöld | 10 ultramarin | 12 vörös lila


Adatok
Cikkszám
16963
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!