Szerelőkészlet, MINILAND, ML97003

Szerelőkészlet, MINILAND, ML97003
Szerelőkészlet, MINILAND, ML97003
Szerelőkészlet, MINILAND, ML97003
Szerelőkészlet, MINILAND, ML97003
Szerelőkészlet, MINILAND, ML97003
Raktáron
24 670 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Mire lehet szüksége egy kezdő szerelőnek?

Talán kalapácsra, szerszámokra és csavarokra?

Ebben a szerszámosládában minden megtalálható!

Cikkszám
14651
Ajánlott életkor
3 – 8 év
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is
A vásárlás után járó pontok: 247 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

A Szerelőkészlet gyermek játszó készlet a MINILAND termékcsalád része, pontosan az ML97003-as modell. Ez a készlet tökéletes választás minden kezdő szerelő számára, akinek szüksége van a megfelelő eszközökre és kellékekre.

Ez a sokoldalú szerszámosláda mindent tartalmaz, amire szüksége lehet egy gyermeknek a kreatív szerelési projektekhez. A csomag tartalmazza a kalapácsot, a különböző szerszámokat és csavarokat, amelyek elengedhetetlenek a szerelési munkákhoz. A gyermekek élvezhetik a különböző eszközökkel való játékot, miközben fejlesztik a finommotoros készségeiket és a problémamegoldó képességüket.

A MINILAND Szerelőkészlet játszó készlet kiemelkedik a minőségben és a biztonságban. Az eszközök ergonomikusan tervezettek, a gyermekek kézben tartásához és használatához tökéletesek. A tartós anyagokból készült eszközök hosszú élettartamot biztosítanak, így a gyermekek hosszú ideig élvezhetik a játékot.

Ez a játszó készlet nemcsak szórakoztató, hanem készségeket és tudást is nyújt a gyermekeknek. A játék közben fejlődik a kreativitás, a logikai gondolkodás és a kézügyesség. A gyerekek nemcsak élvezik a játékot, hanem megtanulnak fontos készségeket is, amelyek hasznosak lehetnek az élet későbbi szakaszaiban.

Ha szeretnél egy olyan szerszámos készletet, amely garantáltan szórakoztató és fejlesztő játékot nyújt a gyermekednek, akkor a MINILAND Szerelőkészlet játszó készlet az ideális választás. Ne habozz, és ajándékozd meg gyermekedet ezzel a remek készlettel, amely garantáltan elnyeri a tetszését és segíti fejlődését!

A szerelőkészlet 17 elemet tartalmaz.


Adatok
Cikkszám
14651
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!