Jó tudni!

Jó tudni!
Jó tudni!
Jó tudni!
Jó tudni!
Jó tudni!
Jó tudni!
Jó tudni!
Jó tudni!
Jó tudni!
Jó tudni!
Jó tudni!
Raktáron
8 880 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Életedben hányszor cseréltél gumikereket? Hány évesnek érzed magad? Ehhez hasonló vicces, vagy éppen elgondolkodtató kérdésekkel találkozhattok ebben a beszélgetésindító parti társasjátékban!

Rengeteg érdekes tényt megtudhattok majd egymásról, amit jó tudni!

Cikkszám
16970
Ajánlott életkor
8 – 99 év
Kiknek ajánljuk még?
Intézményeknek is
Játékosok száma
4 – 8 fő
A vásárlás után járó pontok: 89 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Főraktár
Raktáron
Logisztikai raktárunkban
Nincs raktáron
A szállítás idő + 1 nap!
Részletek

A Jó tudni! egy kooperatív beszélgetős partijáték könnyed, és elgondolkodtató kérdésekkel a nagyobb gyerekek, és felnőttek számára egyaránt. A játék elején minden játékos kap egy törölhető "nyíl táblát", és egy táblafilcet. Miután a tábla egyik oldalára mindenki felírta a nevét, kezdődhet is a játék. A pakliból húzzatok egy kártyát, és a rajta szereplő kérdést válaszoljátok meg úgy, hogy egy számot írtok a kártya hátoldalára. Ezután a kezdő játékostól kezdve mindenki középre helyezi a tábláját. A soron következőnek mindig el kell döntenie, hogy a már lent lévő táblákon szereplő, lefedett értékekhez képest a saját táblája vajon hol helyezkedhet el. Kisebb vagy nagyobb, számot írtál rá, mint azok, akik már letették a táblájukat? Amikor mindenki elhelyezte a tábláját, kezdjétek őket sorban felfordítani. Ha kisebb érték kerül felfordításra, mint az előző, az a tábla kiesik a játékból. A megmaradt táblák darabszámát írjátok fel, és kezdődhet a következő kör. Vajon sikerül a dicsőség falára felírnotok magatokat a közösen összegyűjtött pontszámokkal?

A játékkal fejlődik a logikai gondolkodás, az egymásra figyelés, az emlékezet, az összefüggések felismerése, a sorakoztatásra való képesség, a feladattartás, a feladattudat, a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a kitartás és a türelem, ezért akár fejlesztő játéknak is kiváló társasjáték.


Adatok
Cikkszám
16970
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!